• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Corona virus

Corona virus

Beste relatie, I.v.m. het corona virus hebben wij een aantal eisen met betrekking tot onze verhuizingen. Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open, en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting. Wij zullen met u een rondje door de oude woning lopen om alles nog eenmaal door te spreken. Vervolgens verzoeken we u zich zoveel mogelijk afzijdig te houden. Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de wagen positioneren om mijn collega’s zo goed mogelijk aanwijzingen te geven wat u waar wilt hebben. Zoals geadviseerd…

De voordelen van iemand inhuren voor je verhuizing

De voordelen van iemand inhuren voor je verhuizing

Een verhuisbedrijf kan jou helpen bij een verhuizing. Toch zijn veel mensen niet direct geneigd om een beroep te doen op zo’n bedrijf. Zij denken dat ze zelf wel wat mensen bij elkaar kunnen krijgen die hen gratis helpen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf brengt immers kosten met zich mee. Dit vormt vaak het grootste nadeel. Er wordt echter maar weinig gekeken naar de voordelen die zo’n verhuisbedrijf met zich meebrengt.

Verhuizen: zelf doen of laten doen?

Verhuizen: zelf doen of laten doen?

Heb je een nieuwe woning gekocht? Van harte gefeliciteerd! In dat geval kun je vast en zeker al niet meer wachten om jouw nieuwe stulpje te betrekken. Voordat dit kan, moet je echter verhuizen. Dit is iets waar veel inwoners van Gelderland een hekel aan hebben. Helaas ontkom je er niet aan. Althans, niet wanneer je de verhuizing per se zelf uit wilt voeren. Je kunt namelijk ook een verhuisbedrijf inschakelen om de klus uit te voeren. Veel mensen hinken bij een verhuizing op twee gedachten.

De meest gemaakte verhuisfouten op een rijtje!

De meest gemaakte verhuisfouten op een rijtje!

Verhuizen, veel mensen krijgen al de kriebels bij het horen van dit woord. Op zich logisch natuurlijk, want het is een hels karwei om al jouw spullen van de ene woning naar de andere te verslepen. Meubelstukken zijn groot en zwaar, waardoor het niet makkelijk is deze te vervoeren. En wat te denken van de kleine spullen, zoals servies en accessoires? Om je een eindje op weg te helpen zetten we in deze tekst de meest gemaakt verhuisfouten op een rijtje!

Duurzaam verhuizen: kan dat?

Duurzaam verhuizen: kan dat?

Heb je verhuisplannen? Dan is de kans groot dat je hier een verhuiswagen voor inhuurt. Dit is mooi makkelijk, want in zo’n vrachtauto kun je vaak behoorlijk wat spullen kwijt. Er is plek voor grote meubelstukken en je kunt verhuisdozen opstapelen. Doordat een verhuiswagen veel ruimte herbergt, kost het overplaatsen van spullen jou niet bijzonder veel tijd. Het gebruik van zo’n verhuiswagen is echter niet echt goed voor het milieu. Benieuwd wat hoe je duurzaam kunt verhuizen? Hieronder geven we jou een aantal handige tips!

Hoe pak je op de juiste manier in voor een verhuizing?

Hoe pak je op de juiste manier in voor een verhuizing?

Staat er binnenkort een verhuizing op het programma? Dan moet je het nodige voorbereiden. Je wilt immers wel dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Uit ervaring weten we dat veel mensen vaak tegen problemen aanlopen tijdens een verhuizing. Eén van de problemen is het inpakken van alle spullen. Over het algemeen blijkt dit toch altijd een stuk lastiger dan van tevoren gedacht. Daarom is het zaak alles op de juiste manier in te pakken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je hieronder een aantal handige tips!

Waarom is het weggooien van spullen zo lastig?

Waarom is het weggooien van spullen zo lastig?

Ga je verhuizen? Dan sta je voor een flinke klus. Je moet de spullen van jouw woning namelijk allemaal verplaatsen naar een ander huis. Voor de meeste mensen is dit een mooie gelegenheid om de bezem is door de woning heen te halen. Logisch natuurlijk, want je moet jouw complete huis leeghalen. Ga je kleiner wonen? Dan is de kans groot dat er in je nieuwe woning geen plek meer is voor alle spullen die je door de jaren heen verzameld hebt. In dat geval zit er niets anders op dan het nodige weg te gooien. Maar waarom is het weggooien van spullen eigenlijk zo lastig?