• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Almelo

VBG hoeft u vast en zeker niet te vertellen dat een verhuizing behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Toch zijn er genoeg inwoners van Almelo die zich verkijken op een verhuizing. Heeft u te maken met een deadline? Dan dient u voor de gestelde datum uit uw woning te zijn. Moet u alles alleen doen? Dan dient u meerdere dagen uit te trekken voor een verhuizing. Wilt u het aantal dagen dat u druk bent met verhuizen verminderen? Dan is de kans groot dat u familie en/of vrienden inschakelt. Mogelijk zijn zij niet in staat om u te helpen. Daarnaast wilt u mogelijk niet dat zij u de helpende hand bieden. Dit betekent echter niet dat een verhuizing altijd lange tijd in beslag neemt. Nee, want u kunt namelijk ook gewoon een beroep doen op ons verhuisbedrijf in Almelo.

Je kunt bij dit goedkope bedrijf in Almelo terecht voor de volgende diensten:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

Neem contact op

Je zult je vast afvragen wat de tarieven zijn van verhuizen met de hulp van VBG. Goedkoop verhuizen met de verhuizing hulp van ons als verhuizer is al mogelijk vanaf een prijs van €85,- per uur. Voor de exacte kosten per uur voor verhuizen kunt u contact opnemen om gratis een vrijblijvende kostenindicatie aan te vragen. 

verhuisbedrijf Almelo

Over VBG uit de regio Almelo

VBG is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Samen met zijn broer en een team van ervaren mensen, voeren ze allerlei verschillende soorten professionele verhuizingen uit in en rondom Almelo. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizingen: voor iedere grote of kleine verhuizing kunt u terecht bij de professionele verhuisservice van VBG. We zijn de béste verhuizingen. Bel ons op 06-55480255 of vraag hieronder aan.

Vraag offerte aan

Waarom je voor verhuizen VBG kiest:

✅ Ervaren en professioneel
✅ De goedkoopste tarieven per uur en beste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizen, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week. 

Veiligheid tijdens een verhuizing staat bij VBG hoog in het vaandel. Niet alleen je kostbare inboedel moeten veilig naar de locatie gebracht worden tijdens verhuizingen. Er wordt bij verhuizingen ook rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en met jouw veiligheid. 

De grootse voordelen van ons verhuisbedrijf

Voordat u met ons verhuisbedrijf in Almelo in zee gaat, bent u vast en zeker benieuwd naar de voordelen die wij u te bieden hebben. Allereerst is een verhuizing altijd snel achter de rug wanneer u de professionals van VBG inschakelt. Onze verhuizers zijn ervaren en weten hierdoor precies hoe zij een verhuizing aan moeten vliegen. Wij pakken uw spullen binnen no time in de verhuiswagen en verplaatsen deze vervolgens snel naar uw nieuwe verblijf. Uiteraard pakken wij hier alles weer uit, zodat uw verhuizing snel achter de rug is.

Naast snelheid voeren de professionele verhuizers van ons verhuisbedrijf in Almelo een verhuizing altijd vakkundig uit. Doet u een beroep op ons? Dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw meubelstukken beschadigen. Wij gaan namelijk uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Zo beschermen wij uw meubilair bijvoorbeeld altijd in de verhuiswagen. Zodoende is de kans op schade tijdens het transport minimaal. Laat u ons uw gehele woning leegpakken? Dan brengen wij ook altijd bescherming aan rondom breekbare spullen. Op deze manier hoeft u er niet bang voor te zijn dat bijvoorbeeld glaswerk sneuvelt tijdens de verhuizing.

Tot slot kunnen wij ook hand en spandiensten verrichten. Zo verven onze verhuizers ook graag een wandje in de door u gewenste kleur. Daarbij komt dat wij tevens uw oude of nieuwe woning goed schoon kunnen maken. Laat u ook de elektrische apparatuur verhuizen door VBG? Dan kunnen wij de apparaten zelfs voor u aansluiten. Op deze manier heeft u dus echt geen omkijken naar een verhuizing. Kunt u niet direct in uw nieuwe woning en moet u eerst in een kleiner huis verblijven? Dan zoekt u mogelijk opslag voor uw verhuisdozen of enkele meubels. Ook hiervoor bent u bij ons verhuisbedrijf in Almelo aan het juiste adres.

Ook voor zakelijke verhuizingen zit u bij ons goed

Ons verhuisbedrijf in Almelo is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Hierdoor weten wij hoe we uw spullen snel van A naar B moeten verplaatsen. Denk echter niet dat ons verhuisbedrijf in Almelo zich alleen richt tot particuliere verhuizingen. Nee, dit is niet het geval. Ook voor zakelijke verhuizingen bent u bij ons namelijk aan het juiste adres. Onze professionele verhuizers hebben door de jaren heen al de nodige bedrijven verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Bij een zakelijke verhuizing handelen wij extra snel. U wilt immers niet dat uw bedrijf een aantal dagen stil komt te liggen als gevolg van de verhuizing. VBG voert een zakelijke verhuizing daarom vaak in het weekend uit. Zodoende kunt u aankomende week direct beginnen vanaf uw nieuwe locatie!

Wat kost een verhuizing door verhuisbedrijf in Almelo?

Laat u een verhuizing uitvoeren door ons verhuisbedrijf in Almelo? Dan brengt dit kosten met zich mee. Voordat u de knoop doorhakt, wilt u eerst weten wat het u gaat kosten wanneer u onze professionele verhuizers inschakelt. Voordat wij hier een uitspraak over kunnen doen, moeten we eerst weten wat de bedoeling is. Gaat het slechts om een paar spullen? Dan kost dit u aanzienlijk minder dan wanneer VBG uw gehele woning leeg moet pakken. Om u een goede inschatting te geven van de prijs, raden wij u aan om een offerte op te vragen. U kunt bij ons verhuisbedrijf in Almelo een gratis offerte aanvragen en u zit nergens aan vast. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsindicatie, waardoor u binnen de kortste keren weet wat ons verhuisbedrijf in Almelo kost.

Vragen of meer info? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf in Almelo? Of heeft u vragen naar aanleiding van de offerte die u van ons heeft ontvangen? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Almelo. Onze professionele verhuizers voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord. U kunt ons telefonisch benaderen, maar het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.

Neem contact op