• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Afbeeldingsresultaat voor coronavirus

Beste relatie,

I.v.m. het corona virus hebben wij een aantal eisen met betrekking tot onze verhuizingen.

 • Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open, en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting.
 • Wij zullen met u een rondje door de oude woning lopen om alles nog eenmaal door te spreken. Vervolgens verzoeken we u zich zoveel mogelijk afzijdig te houden.
 • Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de wagen positioneren om mijn collega’s zo goed mogelijk aanwijzingen te geven wat u waar wilt hebben.
 • Zoals geadviseerd wordt door het RIVM zal fysiek contact zoveel mogelijk met u gemeden worden.
 • Wij nemen onze eigen eten en drinken mee!
 • Graag maar 1 bewoner in het huis of anders in goed overleg!
 • Gratis offerte aanvragen met foto of video via Whatsapp of email.

Verhuisbedrijf Barneveld

Ben je op zoek naar een goed verhuisbedrijf Barneveld? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit is namelijk een erkend bedrijf met professionele verhuizers, die jou een goede verhuisservice in Barneveld en omgeving kunnen verzorgen. Jouw verhuizing wordt compleet ontzorgd. Je kunt het immers zo gek maken als je zelf wilt bij een verhuizing. Want wil je bijvoorbeeld kosten besparen door zelf ook mee te helpen wanneer je gaat verhuizen? Dan is dat gewoon mogelijk. Het bedrijf helpt jou dan bij de ontruiming van de oude woning, het inpakken van de spullen en inboedel en het verhuizen met een verhuislift.

 

Het verhuisbedrijf in Barneveld ontzorgt je van alles

Het verhuisbedrijf in Barneveld kan niet alleen jouw spullen verhuizen, maar ook de wasmachine voor jou aansluiten. De verhuizers helpen er graag bij om allerhande klusjes in de woning voor jou uit gaan richten. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een verhuizing van senioren of een verhuizing van het bedrijf, dit bedrijf kan alles voor jou regelen. Daarbij wordt er altijd naar jouw wensen gekeken. De verhuisservice van Barneveld zorgt daarom voor de kwaliteit die je nodig hebt bij het verhuizen. Wij doen namelijk alles om jouw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

verhuisbedrijf Deventer

Scherpe tarieven voor jouw verhuizing

Het verhuisbedrijf in Barneveld en omgeving kan jou de beste verhuizing leveren tegen een scherpe prijs. Als je jouw specifieke wensen doorgeeft voor het verhuizen kunnen de medewerkers direct voor jou aan de slag gaan. Je hebt dan gelijk een passende offerte in handen. Daarbij ben je ervan verzekerd dat er geen voorrijkosten worden gerekend, in tegenstelling tot andere verhuisbedrijven in de omgeving. Wel geldt een minimale afname van 4 uur van onze verhuizers, waarbij het niet uit maakt hoeveel je er inhuurt. De volgende tarieven worden gehanteerd:

 

✅ 1 verhuizer met verhuiswagen : €75-, per uur

✅ 2 verhuizers met verhuiswagen : €100-, per uur

✅ 3 verhuizers met verhuiswagen : €125-, per uur

✅ 4 verhuizers met verhuiswagen: €150-, per uur

 

Alle prijzen zijn inclusief verhuiswagen. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heb je liever een vaste prijs voor jouw volledige verhuizing? Dan kan dat ook. In overleg is namelijk alles mogelijk en kan er gekeken worden naar de beste oplossing voor jouw verhuizing.

Vraag offerte aan

Neem contact op met onze verhuizers

Met andere woorden: wanneer je een verhuisbedrijf in Barneveld nodig hebt voor jouw verhuizing, dan kun je de deskundige hulp van de verhuizers inschakelen. Het bedrijf levert jou altijd de beste medewerkers voor de klus. Hierdoor geniet je altijd van de uitstekende verhuisservice, ben je verzekerd van de laagste prijzen ten opzichte van andere verhuisbedrijven in de buurt. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, zodat je kunt zien waar je aan toe bent. Als je meer wilt weten over de dienstverlening of een andere vraag hebt, staan we je ook graag te woord. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog contact op. Je kunt hiervoor bellen naar 06 55 48 02 55 of het contactformulier invullen. Graag tot snel!

Neem contact op