• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Beuningen 

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf, dan kun je in Beuningen ons erkend bedrijf vinden. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het verhuizen van hun spullen. Graag assisteren we je bij jouw verhuizing. Als je graag snel wilt verhuizen dan kunnen we je in het gehele verhuisproces helpen. Zo kunnen we helpen met inpakken en sorteren om het verhuizen nog makkelijk en sneller te laten gaan. We zorgen ervoor dat alles gelabeld en gesorteerd wordt zodat het op de nieuwe locatie meteen op de goede plek staat. Doordat we een groot en ervaren team hebben is de gehele verhuizing soms al binnen een paar uren klaar. 

verhuisbedrijf-beuningen

Wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag alle mogelijkheden met je door. Wil je weten hoeveel onze diensten kosten dan stellen we natuurlijk kosteloos een offerte op.

 

Onze verhuisdiensten

Wij bieden al meerdere jaren onze verhuisdiensten aan. We zijn dan ook een betrouwbaar bedrijf in de omgeving van Beuningen. Onze verhuizers zijn als team ontzettend betrokken bij alle verhuizingen en zullen je dan ook goed kunnen assisteren in het proces. Regelmatig regelt het verhuisteam alles van het inpakken tot het verhuizen naar de nieuwe locatie. Eventuele meubelen die niet door de deur passen worden professioneel gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. De verhuizers werken zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer op de juiste plek komt te staan. 

 

Je kunt bij ons bedrijf in Beuningen terecht voor de volgende diensten:

✅ Particuliere verhuizingen

✅ Bedrijfsverhuizingen

✅ Seniorenverhuizingen

✅ Allerhande klusjes

 

Goedkoop verhuizen met behulp van het verhuisbedrijf Beuningen

Wij helpen je graag om snel en goedkoop te verhuizen in de omgeving van Beuningen. Onze erkende verhuizers staan klaar om te helpen alle diensten die je nodig hebt rondom je verhuizing. De volgende diensten bieden wij aan; het inpakken van de inboedel, het (gedeeltelijk) ontruimen van de ruimte en het terugplaatsen van de spullen op de nieuwe locatie. 

Naast het verhuizen bieden we andere diensten aan. Zo kunnen we de oude of nieuwe locatie, of huis, schoonmaken. Daarbij kunnen we meteen een paar muren verven als je dat opgefrist wilt hebben. Het grote voordeel is dat je niet zelf nog meubels hoeft te verplaatsen zodat je muren kan verven om alles vervolgens weer terug te zetten. De verhuizen kunnen ervoor zorgen dat alles dus helemaal klaar is zodat je snel in je nieuwe huis kunt betrekken. 

 

Een inschatting van de kosten zijn hieronder opgesomd. Voor een precieze berekening kun je vrijblijvend een offerte opvragen.

Vraag offerte aan

Tarieven verhuizers en verhuiswagen:

1 verhuizer met verhuiswagen:        € 75,- per uur

2 verhuizers met verhuiswagen:      € 100,- per uur

3 verhuizers met verhuiswagen:      € 125,- per uur

4 verhuizers met verhuiswagen:      € 150,- per uur

Neem contact op