• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Afbeeldingsresultaat voor coronavirus

Beste relatie,

I.v.m. het corona virus hebben wij een aantal eisen met betrekking tot onze verhuizingen.

 • Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open, en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting.
 • Wij zullen met u een rondje door de oude woning lopen om alles nog eenmaal door te spreken. Vervolgens verzoeken we u zich zoveel mogelijk afzijdig te houden.
 • Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de wagen positioneren om mijn collega’s zo goed mogelijk aanwijzingen te geven wat u waar wilt hebben.
 • Zoals geadviseerd wordt door het RIVM zal fysiek contact zoveel mogelijk met u gemeden worden.
 • Wij nemen onze eigen eten en drinken mee!
 • Graag maar 1 bewoner in het huis of anders in goed overleg!
 • Gratis offerte aanvragen met foto of video via Whatsapp of email.

Binnenkort verhuizen in Brummen of omgeving?

Woon je in de buurt van Brummen en ga je binnenkort verhuizen in regio brummen? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken van de verhuishulp in Brummen van VBG. Dankzij deze verhuisservice word je geholpen bij de verhuizing met het inpakken van je inboedel, het aansluiten van de wasmachine of zelfs het ophangen van een schilderij. Onze erkende verhuizers uit Brummen ontzorgen je graag op het gebied van verhuizing. Of er nou sprake is van een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing. Je bent voor de verhuizing bij VBG aan het juiste adres. 

 

Verhuizingen in Brummen dankzij het beste verhuisbedrijf

Bij verhuizingen spelen er een hele hoop zaken waar dit goedkope bedrijf je bij kunt helpen. Deze erkende verhuizers uit Brummen helpen je naast het verhuizen van je spullen namelijk ook graag met het inpakken van de spullen en eventueel schoonmaakwerk tijdens de verhuizing. Maar dat is niet alles! Je kunt deze verhuisservice ook inschakelen voor allerlei andere klusjes behalve verhuizingen zoals het inpakken van je inboedel, het ophangen van een schilderij, het schilderen van een muurtje in je nieuwe woning of het aansluiten van de wasmachine of droger. Wij zijn dus meer dan een verhuisbedrijf, want de verhuizers uit Brummen helpen je graag ook met andere zaken naast de verhuizing. We zijn de beste in verhuizingen!

 

Je kunt bij dit goedkope verhuisbedrijf uit Brummen terecht voor de volgende diensten:

 

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Ontruimingen
Allerhande klusjes

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie over ons erkend bedrijf of om vrijblijvend een offerte aan te vragen


Neem contact op
.

 

Over het goedekoopste en professionele verhuisbedrijf van Brummen en omgeving

Dit goedkope bedrijf uit Brummen is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Hij vormt samen met zijn broer en de andere verhuizers een ervaren team dat allerlei verschillende verhuizingen doet in Brummen en omgeving. Je kunt namelijk voor iedere soort verhuizing wel terecht bij VBG. De ene dag verhuist het erkende team van verhuizers in Brummen een seniorenverhuizing en daarna doen ze de verhuizing voor een jong gezin met kinderen. We zijn een erkend verhuisbedrijf en we doen verzhuizingen in onder andere Brummen en Arnhem.

 

verhuisbedrijf Brummen

 

Bij verhuizingen in Brummen kies je voor VBG boven andere verhuisbedrijven vanwege de volgende punten:

 

Ervaren en professionele verhuizers
✅ Goedkoopste verhuizer in de regio 
✅ Persoonlijke aandacht
✅ Verhuizing, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ Verhuizingen 7 dagen per week. Je kunt dus verhuizen wanneer het je uit komt

 

Ontzorg uzelf met de verhuishulp van dit erkende bedrijf uit Brummen

We veel kunnen betekenen bij het verhuizen in Brummen en regio. Schakel de verhuishulp Brummen in en laat onze verhuizers je helpen met verhuizen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan door het contact formulier in te vullen of te bellen naar tel:06-55480255. Ook wanneer je andere vragen hebt mag je gerust contact met ons opnemen. De erkende verhuizers van VBG staan je graag te woord.

 

Neem contact op