• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Afbeeldingsresultaat voor coronavirus

Beste relatie,

I.v.m. het corona virus hebben wij een aantal eisen met betrekking tot onze verhuizingen.

 • Wij verzoeken u vriendelijk in zowel de oude als in de nieuwe woning zoveel mogelijk ramen open, en vast te zetten voor een zo goed mogelijk ontluchting.
 • Wij zullen met u een rondje door de oude woning lopen om alles nog eenmaal door te spreken. Vervolgens verzoeken we u zich zoveel mogelijk afzijdig te houden.
 • Bij de nieuwe woning kunt u zich het beste buiten bij de wagen positioneren om mijn collega’s zo goed mogelijk aanwijzingen te geven wat u waar wilt hebben.
 • Zoals geadviseerd wordt door het RIVM zal fysiek contact zoveel mogelijk met u gemeden worden.
 • Wij nemen onze eigen eten en drinken mee!
 • Graag maar 1 bewoner in het huis of anders in goed overleg!
 • Gratis offerte aanvragen met foto of video via Whatsapp of email.

Verhuisbedrijf in Duiven

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Duiven dat je kan helpen met verhuizen? En dat allemaal tegen lage kosten? Bij Verhuisbedrijf Gelderland ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten verhuizingsdiensten. Van particuliere verhuizingen tot aan bedrijf- en seniorenverhuizingen en schoonmaak- en kluswerkzaamheden. Verhuizen is altijd een flinke klus, dus het is altijd fijn om extra hulp te hebben. Die hulp bieden wij jou graag. Ga je verhuizen van of naar Duiven? Dan schakel je natuurlijk onze hulp in!

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen of wil je onze hulp direct inschakelen? Neem gerust contactformulier op voor het verkrijgen van informatie of een offerte. Bel naar 06 55 48 02 55 of vul het contactformulier in. We staan je graag te woord!

 

Neem contact op

 

Hulp bij een kleine verhuizing in Duiven

Dit verhuisbedrijf in de buurt van Duiven staat je bij tijdens iedere verhuizing. Of het nou een kleine particuliere verhuizing in Duiven of een grote bedrijfsverhuizing betreft. Wij weten wel raad met iedere verhuizing. We helpen je met het inpakken van je spullen en nog veel meer! Staan de spullen eenmaal in je nieuwe woning of bedrijf, en moet er nog wat aangesloten worden? Of moet een muurtje nog een kleur krijgen? Ook daarmee zijn onze ervaren verhuizers van Verhuisbedrijf Gelderland je graag van dienst. We ontzorgen je compleet en dat doen we met veel plezier. Je bent verzekerd van de beste service.

 

Bij Verhuisbedrijf Gelderland is alles mogelijk en niets te gek. Je wensen staan centraal.

 

verhuisbedrijf Duiven

 

Transport in Duiven met een verhuiswagen

Een verhuizing is een grote klus. Eerst moeten al je eigendommen ingepakt worden in dozen, klaar voor transport. Wij ontzorgen je graag op het gebied van transport van en naar Duiven! De erkende verhuizers van hét verhuisbedrijf nabij Duiven laden alle dozen en je andere spullen in de verhuiswagen in Duiven en rijden naar de plaats van bestemming. Je hoeft zelf niet meer te slepen met banken, dozen en ander zwaar meubilair. Zij pakken je spullen in en transporteren het in de verhuiswagen van of naar Duiven. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar!

 

Neem contact op

 

Netjes, efficiënt en snel

Wanneer je kiest voor hulp bij verhuizen van dit verhuisbedrijf in de omgeving van Duiven, geniet je van een hoop voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

✅ Ervaren en professioneel verhuizen
✅ Het goedkoopste verhuisbedrijf in de regio Duiven
✅ Persoonlijke aandacht en een uitstekende service
✅ Voor verhuizing, ontruiming én allerlei kluswerkzaamheden
✅ De erkende verhuizers staan alle dagen van de week voor je klaar
✅ Al veel tevreden klanten gingen je voor!

 

De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) daar echt heel blij mee gemaakt. Bedankt voor de service!

 

 Verhuisbedrijf Arnhem

 

Schakel onze hulp in

Ga je binnenkort verhuizen en wil je gebruik maken van de diensten die dit verhuisbedrijf in de regio Duiven je aanbiedt? De erkende verhuizers zorgen er graag voor dat de verhuizing soepel verloopt en geen overbodige stress veroorzaakt. En dat voor een zeer scherpe prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor je verhuizing. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust contact op door te bellen naar 06 55 48 02 55 of het contactformulier in te vullen! We vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

 

Vraag offerte aan