• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Ede  

Ga je verhuizen? Dan is een verhuisbedrijf Ede een goede oplossing. Een verhuisbedrijf kan jouw spullen namelijk verhuizen van de oude naar de nieuwe woning. Je hebt erkende medewerkers tot jouw beschikking die de volledige verhuizing in en rondom Ede voor jou kunnen verzorgen. Je hebt een compleet pakket in handen als je een bedrijf inschakelt. En wil je kosten besparen? Dan kun je de verhuizers helpen met de werkzaamheden. Het bedrijf helpt jou daarna met het uitruimen van de oude woning, het inpakken van alle spullen die hier staan, de inboedel verplaatsen en de zware dingen verhuizen door middel van een verhuislift.

 

Het verhuisbedrijf in Ede is er voor iedereen

Een verhuisbedrijf in Ede kan jou op veel gebieden helpen. De professionele verhuizers zullen namelijk niet alleen jouw spullen verhuizen, maar kunnen bijvoorbeeld ook de wasmachine in de nieuwe woning aansluiten. Tevens kunnen er andere klusjes in de woning uitgevoerd gaan worden door de verhuizers. Zelfs jouw schilderwerk zit volledig goed aan het einde van de dag. Daarbij is het verhuisbedrijf in te schakelen voor particulieren, senioren en bedrijven. Iedere verhuizing heeft een service met voldoende kwaliteit en alle hulp die je nodig hebt bij de verhuizing. Alles verloopt met verhuizers zorgeloos.

verhuisbedrijf Deventer

Bij het verhuisbedrijf in Ede ben je niet alleen verzekerd van de beste verhuizing, maar ook van de scherpste prijzen. Je kunt jouw wensen vooraf doorgeven voor jouw gehele verhuizing, zodat de medewerkers een offerte op maat kunnen maken. Je ziet hier al jouw wensen en de bijbehorende prijzen in terug. Daarbij heb je bij dit verhuisbedrijf ook geen voorrijkosten. De prijzen vallen hierdoor altijd lager uit dan bij een ander bedrijf in de buurt. Je moet wel rekening houden met een minimale afname van 4 uur, ongeacht het aantal verhuizers dat je inschakelt. Onderstaande tarieven worden gehanteerd:

 

✅ 1 verhuizer met verhuiswagen : €75-, per uur

✅ 2 verhuizers met verhuiswagen : €100-, per uur

✅ 3 verhuizers met verhuiswagen : €125-, per uur

✅ 4 verhuizers met verhuiswagen: €150-, per uur

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief de huur van een verhuiswagen. Vraag daarom direct een geheel vrijblijvende offerte aan en ontdek wat jij gaat betalen. Liever een vaste prijs afspreken? Ook dat is mogelijk. In overleg kan er namelijk veel, waardoor de verhuizing echt helemaal naar wens gaat zijn.

Vraag offerte aan

Kortom: Met een verhuisbedrijf in Ede en omgeving heb je alles in huis wat je nodig hebt om de verhuizing soepel te laten verlopen. Het verhuisbedrijf heeft professionele medewerkers in dienst, die jou altijd op de juiste manier met hun service bij kunnen staan. Je hebt hierdoor uitstekende kwaliteit en service, altijd de laagste prijzen ten opzichte van andere bedrijven en bent in een korte tijd verhuisd. Ga direct over op de aanvraag van een vrijblijvende offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten over de dienstverlening of heb je een andere vraag? Dan staan onze medewerkers jou te woord. Twijfel daarom niet langer en bel naar 06 55 48 02 55 of vul het contactformulier in. Tot gauw!

Neem contact op