• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Enschede

Voor een verhuizing doen de meeste mensen een beroep op familie en vrienden. Dit is natuurlijk niet gek, want het verhuizen gaat zo een stuk sneller. Vele handen maken immers licht werk. Toch is niet iedereen gediend van deze hulp. Zo weten familieleden en vrienden vaak niet goed hoe zij een verhuizing aan moeten pakken. Er wordt regelmatig overhaast gewerkt, waardoor meubelstukken beschadigen. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Als inwoner van Enschede denkt u nu mogelijk dat u zelf uw verhuizing uit moet voeren. U kunt echter altijd terugvallen op ons verhuisbedrijf in Enschede voor hulp. VBG kan uw verhuizing namelijk van A tot Z uitvoeren.

Je kunt bij dit goedkope bedrijf in Enschede terecht voor de volgende diensten:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

Neem contact op

Je zult je vast afvragen wat de tarieven zijn van verhuizen met de hulp van VBG. Goedkoop verhuizen met de verhuizing hulp van ons als verhuizer is al mogelijk vanaf een prijs van €85,- per uur. Voor de exacte kosten per uur voor verhuizen kunt u contact opnemen om gratis een vrijblijvende kostenindicatie aan te vragen. 

verhuisbedrijf Enschede

Over VBG uit de regio Enschede

VBG is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Samen met zijn broer en een team van ervaren mensen, voeren ze allerlei verschillende soorten professionele verhuizingen uit in en rondom Enschede. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizingen: voor iedere grote of kleine verhuizing kunt u terecht bij de professionele verhuisservice van VBG. We zijn de béste verhuizingen. Bel ons op 06-55480255 of vraag hieronder aan.

Vraag offerte aan

Waarom je voor verhuizen VBG kiest:

✅ Ervaren en professioneel
✅ De goedkoopste tarieven per uur en beste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizen, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week. 

Veiligheid tijdens een verhuizing staat bij VBG hoog in het vaandel. Niet alleen je kostbare inboedel moeten veilig naar de locatie gebracht worden tijdens verhuizingen. Er wordt bij verhuizingen ook rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en met jouw veiligheid.

Geen schade aan uw spullen

Bij een verhuizing ontstaat er geregeld schade aan spullen. Allereerst kan servies en glaswerk sneuvelen wanneer deze niet goed zijn ingepakt in de verhuisdozen. Daarnaast loopt ook meubilair vaak schade op. Dit kan komen doordat er ergens met de meubels tegenaan gestoten wordt. Ook tijdens het transport ontstaat er vaak schade. Meubilair kan dan namelijk gaan schuiven. Wilt u schade aan uw spullen voorkomen? Doe dan een beroep op ons verhuisbedrijf in Enschede. Wij gaan namelijk met de grootst mogelijke precisie te werk tijdens een verhuizing. Onze verhuizers pakken uw breekbare spullen altijd zorgvuldig in. Ook wordt er bescherming aangebracht tussen de meubels wanneer deze in de verhuiswagen staan. De kans op schade is dus minimaal wanneer u een verhuizing overlaat aan ons verhuisbedrijf uit Enschede.

Uw spullen worden snel verhuisd

Een verhuizing neemt vaak meerdere dagen in beslag. Dit is niet het geval wanneer u ons verhuisbedrijf in Enschede inschakelt. Onze verhuizers zorgen ervoor dat een verhuizing altijd snel achter de rug is. Vaak proberen wij alles binnen één dag te verhuizen. Moet er veel verhuisd worden? Dan is dit helaas niet altijd mogelijk. Wij stellen echter alles in het werk om uw spullen zo snel mogelijk over te verhuizen. Het maakt in dit geval niet uit of er alleen meubelstukken verhuisd moeten worden of ook kleine spullen. Nee, met hulp van ons verhuisbedrijf zijn uw spullen binnen de kortste keren verplaats van de oude naar de nieuwe locatie.

Onze verhuizers verrichten tevens hand en spandiensten

De meeste inwoners van Enschede denken dat een verhuisbedrijf enkel spullen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Ons verhuisbedrijf in Enschede kan u echter ook bij meer zaken van dienst zijn. Zo verrichten wij bijvoorbeeld hand en spandiensten. De medewerkers van VBG kunnen bijvoorbeeld ook een wandje voorzien van een nieuw likje verf. Ook kunnen wij uw oude woning en/of nieuwe woning van top tot teen schoonmaken. Het is ook mogelijk om uw spullen bij ons verhuisbedrijf in Enschede op te slaan. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u nog niet direct uw nieuwe woning kunt betrekken en eerst kleiner moet gaan wonen.

Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf in Enschede

Er zijn genoeg verhuisbedrijven die de hoofdprijs vragen voor een verhuizing. U zit ongetwijfeld niet op een torenhoge rekening te wachten. Indien dit wel het geval is, voert u de verhuizing zeer waarschijnlijk toch zelf uit. Zonde, want bij ons verhuisbedrijf in Enschede kunt u goedkoop verhuizen. VBG vraagt namelijk niet de hoofdprijs voor een verhuizing. Bang dat u hierdoor concessies moet doen? Dat is nergens voor nodig. Wij sturen altijd de benodigde hoeveelheid mankracht naar u toe en daarnaast zorgen we voor de juiste hulpmiddelen. Zo nemen onze verhuizers bijvoorbeeld altijd een verhuiswagen mee. Woont u op de eerste verdieping van een gebouw of hoger? Dan nemen wij tevens onze verhuislift mee. Het verhuizen wordt zodoende een stuk makkelijker.

Vraag een gratis offerte aan

De ene verhuizing is de andere niet. Moet er veel verhuisd worden? Dan is het natuurlijk logisch dat dit meer geld kost dan wanneer het slechts om een klein aantal spullen gaat. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar de kosten van ons verhuisbedrijf in Enschede. Voor een nauwkeurige prijsindicatie raden wij u aan een offerte aan te vragen. Op deze manier weet u ongeveer wat de prijs is die VBG hanteert. Het aanvragen van een offerte is overigens geheel gratis. Bovendien zit u nergens aan vast. Vindt u ons verhuisbedrijf in Enschede te duur? Dan bent u dus geheel vrij om onze offerte links te laten liggen.

Contact opnemen met onze verhuizers

Bent u benieuwd wanneer VBG u van dienst kan zijn? Of heeft u nog vragen aan de hand van de gratis offerte die wij u toegestuurd hebben? Neem dan gewoon contact op met ons verhuisbedrijf in Enschede. Dit kan middels het contactformulier op deze site, maar ook telefonisch. Onze professionele verhuizers staan u zo snel mogelijk te woord. Bij ons verhuisbedrijf in Enschede blijft u dus nooit lang zitten met vragen omtrent een verhuizing!

Neem contact op