• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Lochem

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan moet u weten dat een verhuizing veel tijd in beslag neemt. Toch zijn er veel mensen die een verhuizing onderschatten. Vaak wordt gedacht dat binnen een dag het merendeel van de spullen wel verplaatst is. Uit ervaring weten wij dat dit vaak niet het geval is. Duurt een verhuizing u te lang? Dan kan dit voor de nodige frustraties zorgen. Om een verhuizing sneller te laten verlopen, schakelen veel mensen de hulp van familie en vrienden in. Hierdoor gaat het verhuizen een stuk sneller. Het kan echter nog een stuk sneller. Hoe? Door een beroep te doen op ons verhuisbedrijf in Lochem. VBG verhuist uw spullen binnen de kortste keren en doen dit ook nog eens op professionele wijze!

Je kunt bij dit goedkope bedrijf in Lochem terecht voor de volgende diensten:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

Neem contact op

Je zult je vast afvragen wat de tarieven zijn van verhuizen met de hulp van VBG. Goedkoop verhuizen met de verhuizing hulp van ons als verhuizer is al mogelijk vanaf een prijs van €85,- per uur. Voor de exacte kosten per uur voor verhuizen kunt u contact opnemen om gratis een vrijblijvende kostenindicatie aan te vragen. 

verhuisbedrijf Lochum

Over VBG uit de regio Lochem

VBG is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Samen met zijn broer en een team van ervaren mensen, voeren ze allerlei verschillende soorten professionele verhuizingen uit in en rondom Lochem. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizingen: voor iedere grote of kleine verhuizing kunt u terecht bij de professionele verhuisservice van VBG. We zijn de béste verhuizingen. Bel ons op 06-55480255 of vraag hieronder aan.

Vraag offerte aan

Waarom je voor verhuizen VBG kiest:

✅ Ervaren en professioneel
✅ De goedkoopste tarieven per uur en beste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizen, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week. 

Veiligheid tijdens een verhuizing staat bij VBG hoog in het vaandel. Niet alleen je kostbare inboedel moeten veilig naar de locatie gebracht worden tijdens verhuizingen. Er wordt bij verhuizingen ook rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en met jouw veiligheid. 

Een verhuizing is snel achter de rug met onze verhuizers

Niet iedereen heeft de tijd om zelf een complete verhuizing uit te voeren. Geldt dit ook voor u? Dan kunt u ongetwijfeld wel wat helpende handjes gebruiken. Ons verhuisbedrijf in Lochem kan u hierbij van dienst zijn. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat een verhuizing binnen een paar dagen achter de rug is. Onze verhuizers komen zo snel mogelijk naar u toe en zetten direct de schouders onder een verhuizing. De spullen worden zodoende altijd snel van A naar B verplaatst.

Snel verhuizen is één van onze pijlers, maar ook professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen namelijk niet dat uw spullen beschadigen tijdens een verhuizing. Dit gebeurt vaak wel wanneer u een verhuizing overlaat aan familieleden en/of vrienden. Waar zij vaak lomp en onbenullig te werk gaan, werken onze verhuizers met de grootst mogelijk precisie. Zo pakken wij alle meubelstukken bijvoorbeeld goed in, zodat er geen schade ontstaat tijdens het transport. VBG verhuist uw spullen dus niet alleen snel, maar ook nog eens professioneel!

Ons verhuisbedrijf in Lochem beschikt over de benodigde hulpmiddelen

Gaat u zelf aan de slag met een verhuizing? Dan ervaart u snel genoeg dat het toch wel makkelijk zou zijn wanneer u beschikt over een aantal hulpmiddelen. Zo is een verhuiswagen bijvoorbeeld ideaal om veel spullen tegelijkertijd te verplaatsen van A naar B. Woont u in een flat of appartementencomplex? Dan moeten de spullen mogelijk van een verdieping naar beneden gehaald worden. Een verhuislift maakt een verhuizing in dat geval een stuk makkelijker. Schakelt u ons verhuisbedrijf in Lochem in? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over dergelijke hulpmiddelen. VBG komt niet alleen met voldoende mankracht, maar neemt ook de juiste hulpmiddelen mee. Een verhuizing wordt dus een stuk makkelijker wanneer u dit overlaat aan ons verhuisbedrijf in Lochem.

Zowel particuliere als zakelijke verhuizingen

Er zijn veel verhuisbedrijven die zich uitsluitend richten op particuliere verhuizingen. Dit houdt in dat zij alleen in te schakelen zijn voor een verhuizing van de ene naar de andere woning. Het komt echter ook geregeld voor dat bedrijven verhuizen. Hierbij moet er vaak behoorlijk wat verhuisd worden. Bovendien moet een verhuizing niet te lang duren, want de bedrijfsvoering mag er niet onder lijden. Wilt u met uw bedrijf snel verhuizen? Ook dan bent u bij ons verhuisbedrijf in Lochem aan het juiste adres. VBG richt zich namelijk niet alleen tot particuliere verhuizingen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Kortom: ons verhuisbedrijf in Lochem kan u bij iedere verhuizing van dienst zijn!

Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf

Het is natuurlijk prettig wanneer een verhuizing snel achter de rug is. Daarbij komt dat het ook mooi meegenomen is wanneer uw meubels niet beschadigen. Hier bent u van verzekerd wanneer u de verhuizing overlaat aan ons verhuisbedrijf in Lochem. Schakelt u ons in? Dan brengt dit kosten met zich mee. Voordat u met ons in zee gaat, bent u vast en zeker benieuwd wat een verhuizing u gaat kosten. Uiteraard wilt u natuurlijk dat een verhuizing zo goedkoop mogelijk uitvalt. Helaas kunnen wij u niet direct een vaste prijs geven voor de diensten van VBG. Wilt u toch weten wat u ongeveer kwijt bent aan een verhuizing? Vraag dan gratis een offerte aan. Op deze manier kan ons verhuisbedrijf in Lochem u toch een goede prijsindicatie geven.

Neem contact op

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de offerte die u van ons heeft ontvangen? Of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan gewoon contact op met ons verhuisbedrijf in Lochem. Onze ervaren verhuizers staan u graag te woord en geven u direct antwoord op al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Schroom dus niet en neem voor vragen of meer informatie gewoon contact op met ons verhuisbedrijf in Lochem!

Neem contact op