• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Het verhuisbedrijf van Nijmegen

Woon je in de buurt van Nijmegen en ga je binnenkort verhuizen binnen Nijmegen? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken van de verhuishulp Nijmegen via Verhuisbedrijf Gelderland (VBG). Dankzij deze verhuisservice in Nijmegen word je geholpen met het inpakken van de spullen, het aansluiten van de wasmachine en zelfs het ophangen van een schilderij of het verven van een muurtje. Of er nou sprake is van een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing. Je bent bij verhuisbedrijf Nijmegen aan het juiste adres voor een verhuizing. We zijn het beste verhuisbedrijf in Nijmegen en helpen met alle typen verhuizingen.

 

Verhuizen in Nijmegen dankzij verhuisbedrijf Nijmegen

Wanneer je gaat verhuizen in Nijmegen spelen er een hele hoop zaken waar dit goedkope bedrijf uit Nijmegen je bij kan helpen. Deze erkende verhuizers uit Nijmegen helpen je naast het verhuizen van je spullen namelijk ook met het inpakken van de spullen en eventueel schoonmaakwerk voor de verhuizing. Maar dat is niet alles! Je kunt deze verhuisservice Nijmegen ook inschakelen voor allerlei andere klusjes behalve verhuizen zoals het ophangen van een schilderij of het aansluiten van de wasmachine, droger en vaatwasser. Als verhuisbedrijf in nijmegen doen meer dan verhuizen, want de we zijn je ook met andere zaken zoals het verven van een wandje van dienst.

 

Je kunt bij dit goedkope bedrijf terecht voor de volgende diensten:

 

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

 

Neem contact op

 

Over het verhuisbedrijf van Nijmegen

Dit goedkope bedrijf uit Nijmegen is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Hij vormt samen met zijn broer en de andere verhuizers een ervaren team dat allerlei verschillende verhuizingen doet in Nijmegen. Je kunt voor iedere soort verhuizing wel terecht bij VBG in Nijmegen. De ene dag verhuist het erkende team een seniorenverhuizing met een verhuislift. Zo'n verhuislift maakt verhuizingen heel gemakkelijk en veilig. De volgende dag helpen ze een jong gezin met kinderen verhuizen. VBG biedt veel meer dan andere verhuisbedrijven. Iedere dag is verschillend, naast verhuizen omdat dit bedrijf dat werkzaam is in onder andere Nijmegen en Arnhem meer taken kan uitvoeren dan alleen het verhuizen van je spullen. Wanneer je zelf gaat verhuizen kan dat ervoor zorgen dat je deze verhuisfouten maakt.

 

verhuisbedrijf Nijmegen

 

Wanneer je gaat verhuizen in Nijmegen kies je voor ons vanwege de volgende punten:

 

Ervaren en professionele verhuizers
✅ Goedkoopste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizing, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week verhuizen

 

Ontzorg uzelf met de verhuishulp van VBG uit Nijmegen

Ben je overtuigd van wat wij voor je kunnen betekenen als je gaat verhuizen in Nijmegen? Schakel dan de verhuishulp met of zonder verhuislift van Nijmegen in en laat de erkende verhuizers van dit bedrijf je helpen met verhuizen. Als je meer wilt weten over de tarieven kun je vrijblijvend een prijsopgave aanvragen door het contact formulier in te vullen of te bellen naar tel:06-55480255. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat de kosten zullen zijn. VBG biedt veel meer dan andere verhuisbedrijven. Ook wanneer je andere vragen hebt mag je gerust contact met ons opnemen. De erkende medewerkers van VBG staan je graag te woord.

 

Neem contact op