• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Het verhuisbedrijf uit Velp

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf in Velp of omgeving dat je tegen lage kosten kan helpen met verhuizen? Dan zit je goed bij VBG voor verhuizingen. Wij bieden diverse verhuisdiensten aan, van particuliere verhuizingen tot bedrijfs- en seniorenverhuizingen. Naast verhuizingen doen we ook ontruimingen en voor andere allerhande klusjes ben je bij ons aan het juiste adres. Verhuizen is altijd een flinke klus. Al je spullen dienen ingepakt te worden voor het verhuizen, de woning of het pand moet ontruimd worden voor de verhuizing en de inboedel moet vervolgens ingeladen worden in een vervoersmiddel. Onze ervaren verhuizers helpen je graag een handje als je gaat verhuizen in of naar Velp. Verhuizingen zijn met ons altijd goed geregeld. 

 

     Omdat wij dagelijks verhuizen werken wij netjes, efficiënt en snel. En natuurlijk betaal je niets te veel voor de       verhuizing.

 

Betaalbare verhuisservice in Velp of omgeving gezocht? VBG is je graag van dienst tijdens verhuizingen. Neem voor meer informatie over verhuizen of een gratis en vrijblijvende offerte gerust contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Telefoonnummer: 06 55 48 02 55. Verhuizingen met VBG verlopen alltijd vlot.

 

Neem contact op

 

Verhuizen in omgeving Velp met verhuisbedrijf Velp

Als bedrijf dat verhuizingen doet te Velp staan we voor je klaar om het je tijdens het verhuizen zo makkelijk als mogelijk te maken. Bij verhuizingen hulp nodig bij het inpakken van je spullen? Moet je woning volledig ontruimd worden voor de verhuizing? Het is allemaal geen probleem voor onze sterke en fitte verhuizers. Onze dienstverlening naast verhuizingen houdt hier echter nog niet op. Ook in je nieuwe woning na het verhuizen zijn we je graag van dienst. Wij helpen u bijvoorbeeld tijdens de verhuizing graag met het neerzetten van spullen op de juiste plaats, alsmede diverse andere klussen. Daarbij kun je denken aan schilderwerken, schoonmaakwerkzaamheden of het aansluiten van elektronische apparatuur. Met VBG ben je verzekerd van goede verhuizingen en een uitstekende service.

Ervaren en professioneel verhuizen
✅ De goedkoopste in omgeving Velp
✅ Persoonlijke aandacht bij de verhuizing en uitstekende service
Verhuizing, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om te verhuizen

 

verhuisbedrijf Velp

 

Seniorenverhuizing met verhuislift in Velp

Voor senioren kunnen verhuizingen een ingrijpende periode zijn waarin ze veel stress en drukte ervaren. Je woont immers al een hele tijd op een vertrouwde plek, maar nu is het tijd voor een verhuizing. Daarom is het extra fijn dat onze medewerkers kunnen helpen tijdens de verhuizing, want we hebben veel ervaring met seniorenverhuizingen. Daarnaast begrijpen we ook hoe lastig de verhuizing voor u is. Daar houden we uiteraard tijdens verhuizingen rekening mee. Zo beginnen we wat later op de dag met de verhuizing, zodat je rustig afscheid kunt nemen van het oude vertrouwde huis. Dankzij de verhuislift in Velp en de ervaring van onze erkende medewerkers, verloopt de verhuizing soepel. Precies zoals jij wenst! Verhuizingen met VBG verlopen altijd veilig.

 

Neem contact op

 

VBG | Professionele verhuisservice tegen scherpe kosten

VBG is een jong bedrijf dat actief is met verhuizingen in Velp en omgeving. Een team van ervaren verhuizers, onder meer bestaande uit oprichter Patrick Poot en zijn broer, staat klaar om mensen met allerlei verschillende soorten verhuizingen te helpen. Verhuizingen: van een seniorenverhuizing met verhuislift in Velp, tot bedrijven die een ander bedrijfspand gevonden hebben. Wij hebben al vele mensen blij mogen maken tijdens de verhuizing. Kijk ook eens op onze reviewspagina voor enkele verhuizing reviews van ons bedrijf.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn. We scoren hoog op klanttevredenheid en daar zijn we natuurlijk blij mee.

 

 

Gelderse gemeente Velp

Velp is een gemeente in de provincie Gelderland. De stad Velp is de hoofdstad van de gemeente en telde op 1 januari 2019 162.456 inwoners. Het is qua oppervlakte de op zes na grootste gemeente van ons land. Op het gebied van inwoneraantal is het de elfde gemeente van Nederland. Samen met Deventer en Zutphen is het één van de hoofdplaatsen van een samenwerkingsregio: de Stedendriehoek. Deze Gelderse stad en gemeente kenmerkt zich door de natuur, je kunt hier heerlijk wandelen in de prachtige natuur die de Veluwe je biedt. Wat kenmerkend is voor de stad? De huisjesstructuur, vrijstaande woningen, weinig hoogbouw en vele prachtige monumentale panden.

 

Neem gerust contact op!

Ga je binnenkort verhuizen in omgeving Velp en wil je daarbij graag de hulp van een vakkundige verhuisservice inschakelen? Of heb je vakkundige hulp nodig bij een seniorenverhuizing? VBG biedt een verhuisservice aan tegen zeer scherpe kosten. Verhuizingen zijn nog nooit zo makkelijk geweest! Wil je graag gratis een vrijblijvende offerte voor verhuizingen ontvangen? Of heb je vragen over verhuizingen of onze dienstverlening? Dan kun je contact met ons opnemen door gebruik te maken van ons online contactformulier, of te bellen naar 06 55 48 02 55. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden. 

 

Vraag offerte aan