• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf in Wageningen

Als je gaat verhuizen in de omgeving Wageningen dan kunnen wij je zeker helpen. Als je op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en zijn ervaren in het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven. Naast het verhuizen kunnen we ook helpen met het inpakken van alle te verhuizen spullen. Doordat het verhuisteam volgens een duidelijk systeem werkt, zullen alle spullen op de nieuwe plek in de juiste ruimte staan. We maken gebruik van labels waardoor alles weer op de juiste plek komt en je nergens naar hoeft te zoeken. Hierdoor gaat het verhuizen extra snel en behoud je altijd het overzicht.

verhuisbedrijf-wageningen

Neem bij vragen gerust contact met ons op. We nemen graag alle mogelijkheden met je door. Als je benieuwd bent naar de kosten van de diensten die je graag geleverd wilt hebben dan stellen we gratis een offerte voor je samen.

Vraag offerte aan

Onze verhuisdiensten

Al meerdere jaren zijn wij actief als verhuisbedrijf. Met een top team van gecertificeerde verhuizers zijn wij een bekend bedrijf in de omgeving van Wageningen. Naast het verhuizen kunnen wij helpen met meerdere diensten zoals het inpakken van alle spullen. Als je meubels hebt zoals grote kasten die niet door de deur passen, dan kunnen wij die tevens demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren. Alles in je huis kan ons team verhuizen. Afhankelijk van de hulp die je nodig hebt kunnen we een verhuispakket samenstellen. We vinden het belangrijk dat het verhuizen prettig en efficiënt verloopt.

 

Je kunt bij ons bedrijf in Wageningen terecht voor de volgende diensten:

✅ Particuliere verhuizingen

✅ Bedrijfsverhuizingen

✅ Seniorenverhuizingen

✅ Allerhande klusjes

Goedkoop verhuizen met behulp van het verhuisbedrijf Wageningen

Onze erkende verhuizers in de omgeving van Wageningen helpen je graag met alle diensten die je nodig hebt rondom je verhuizing. We kunnen helpen met het inpakken van je inboedel, het verhuizen zelf en meerdere andere diensten rondom het verhuizen. Je kunt hierbij denken aan het schoonmaken van het oude of nieuwe huis of locatie. Door het nieuwe huis eerst schoon te laten maken kun je na de verhuizing meteen in de nieuwe woning trekken. Als het ook nodig is om alvorens het verhuizen eerst een muur te verven dan kunnen wij dit ook doen. Het voordeel is dat het huis of de locatie meteen klaar is en de verhuizers daarna ook meteen de meubels goed kunnen plaatsen.

Wij houden een minimale afname van 4 uur aan en berekenen geen voorrijkosten. Voor een precieze prijsopgave is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Tarieven verhuizers en verhuiswagen:

1 verhuizer met verhuiswagen: € 75,- per uur

2 verhuizers met verhuiswagen: € 100,- per uur

3 verhuizers met verhuiswagen: € 125,- per uur

4 verhuizers met verhuiswagen: € 150,- per uur

Neem contact op