• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Winterswijk

Heb je een verhuisbedrijf Winterswijk nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken. Onze professionele verhuizers staan namelijk voor jou klaar om te helpen bij de verhuizing. Als erkend bedrijf kunnen we je altijd een goede verhuisservice in Winterswijk leveren, waarbij we jouw volledige verhuizing kunnen ontzorgen. Daarbij kun je het altijd zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt namelijk ook een hoop kosten besparen om zelf mee te helpen met verhuizen. Dit is namelijk allemaal mogelijk bij het verhuisbedrijf. De verhuizers helpen jou bij het inpakken, vervoeren en het verhuizen met behulp van een verhuislift.

 

Een verhuisbedrijf in Winterswijk gaat voor kwaliteit

Het verhuisbedrijf in Winterswijk kan jou met nog veel meer helpen dan alleen het verhuizen van de spullen. Ook allerlei andere klusjes in jouw nieuwe woning kunnen namelijk uitgevoerd worden. Heb je bijvoorbeeld een wasmachine die aangesloten moet worden? Dan kan het verhuisbedrijf dit voor jou regelen. Daarbij maakt het ook niet uit of je een particulier, senior of bedrijf bent. De verhuizers staan voor iedere verhuizing klaar. De verhuisservice in Winterswijk geeft jou altijd de kwaliteit die nodig is om de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen voor jou en jouw gezin of bedrijf. Je hoeft immers nergens meer aan te denken.

verhuisbedrijf Deventer

De beste tarieven voor jouw verhuizing

Als je gaat kijken naar de tarieven van het verhuisbedrijf in Winterswijk, dan merk je al gauw dat je hier de scherpste tarieven vindt. Waar andere bedrijven bijvoorbeeld voorrijkosten rekenen om jouw spullen op te halen en naar het nieuwe huis te brengen, doet dit bedrijf het niet. Geef daarom zo snel mogelijk jouw wensen door, zodat er op basis hiervan een passende offerte samengesteld kan worden door de medewerkers. Je weet hierdoor direct waar je aan toe bent. Hierbij geldt wel een minimale afname van 4 uur. Daarbij gelden de volgende tarieven:

 

✅ 1 verhuizer met verhuiswagen : €75-, per uur

✅ 2 verhuizers met verhuiswagen : €100-, per uur

✅ 3 verhuizers met verhuiswagen : €125-, per uur

✅ 4 verhuizers met verhuiswagen: €150-, per uur

 

De tarieven per uur zijn inclusief de huur van een verhuiswagen. Ga daarom direct over op de aanvraag van een offerte voor jouw situatie. Liever een vaste prijs voor jouw verhuizing? Dat kan ook! In overleg kunnen we alles mogelijk maken.

Vraag offerte aan

Kom met ons in contact

Kortom: als je een verhuisbedrijf in Winterswijk nodig hebt, dan weet je zeker dat je hier goed zit. De deskundige verhuizers weten precies wat er nodig is om jou in alle gemakken te voorzien. Daarom heb je altijd de beste medewerkers tot jouw beschikking. Daarna is het alleen nog maar genieten van een uitstekende verhuisservice en heb je de scherpste tarieven. Geen bedrijf in de omgeving zal zo goedkoop zijn. Een offerte aanvragen is ook zo gebeurd, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. Nog vragen over de dienstverlening of een andere vraag? Dan staan onze medewerkers je graag te woord. Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 06 55 48 02 55 of het contactformulier in te vullen.

Neem contact op