• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Professioneel: Het Verhuisbedrijf Zevenaar

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een professionele verhuisbedrijf in Zevenaar dat je kan helpen met verhuizen? En dat allemaal tegen lage kosten? Bij Verhuisbedrijf Zevenaar van VBG ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten verhuizingsdiensten. Van particuliere verhuizingen tot aan bedrijf- en seniorenverhuizingen en schoonmaak- en kluswerkzaamheden. Verhuizen is altijd een flinke klus, dus het is altijd fijn om extra hulp te hebben tijdens verzhuizingen. Die hulp bij verhuizingen bieden wij jou graag. Ga je verhuizen van of naar Zevenaar? Dan schakel je natuurlijk onze hulp in! We zijn de beste in verhuizingen.

Informatie nodig?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen wat betreft verhuizingen of wil je onze hulp direct inschakelen? Neem gerust contactformulier op voor het verkrijgen van informatie of een offerte. Bel naar 06 55 48 02 55 of vul het contactformulier in. We staan je graag te woord!

 

 

 

Neem contact op

 

Hulp nodig bij kleine of grote verhuizingen?

Dit bedrijf staat je bij tijdens iedere verhuizing. Of het nou een kleine particuliere verhuizing in Zevenaar of een grote bedrijfsverhuizing betreft. Verhuisbedrijf Zevenaar weet wel raad met iedere verhuizing. We helpen je met het inpakken van je spullen en nog veel meer! Staan de spullen eenmaal in je nieuwe woning of bedrijf, en moet er nog wat aangesloten worden? Of moet een muurtje nog een kleur krijgen? Ook daarmee zijn onze ervaren verhuizers van VBG je graag van dienst. We ontzorgen je compleet bij verhuizingen en dat doen we met veel plezier. VBG onerdescheidt zich andere verhuisbedrijven. Je bent verzekerd van de beste verhuizing. 

 

Gelderse gemeente Zevenaar

Zevenaar is een stad in de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland. Dit gebied ligt op het punt waar de Rijn Nederland binnenkomt tot aan de zuidelijke IJsseloever en de landsgrens. Van oorsprong kan Gelre worden beschouwd als het gewest waartoe de Liemers behoorde. Het bestrijkt een gebied van 1.888 hectare, waarvan 9 hectare aan meren, sloten en andere wateren. Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 1.254 personen. Deze stad telde op 1 januari 2019 43.472 inwoners. 

 

Bij VBG is alles mogelijk en niets te gek. Je wensen staan centraal.

 

Transport in Zevenaar met een verhuiswagen

Een verhuizing is een grote klus. Bij verhuizingen moeten eerst al je eigendommen ingepakt worden in verhuisdozen, klaar voor transport. Wij ontzorgen je graag op het gebied van transport van en naar Zevenaar! Onze professionele verhuizers laden alle verhuisdozen en je andere spullen in de verhuiswagens en rijden naar de plaats van bestemming. Je hoeft zelf niet meer te slepen met banken, verhuisdozen en ander zwaar meubilair. Zij pakken je spullen in en transporteren het in de verhuiswagens van of naar Zevenaar. Bij verhuizingen met VBG heb je zelf hier geen omkijken meer naar!

 

Neem contact op

 

Onze verhuizinge lopen netjes, efficiënt en snel

Wanneer je kiest voor hulp bij verhuizingen van dit bedrijf, geniet je van een hoop voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

✅ Ervaren en professionele verhuizingen
✅ Goedkoop verhuizen in de regio Zevenaar
✅ Persoonlijke aandacht en een uitstekende service
✅ Voor verhuizing, ontruiming én allerlei kluswerkzaamheden
✅ De ervaren verhuizers staan alle dagen van de week voor je klaar
✅ Al veel tevreden klanten gingen je voor!

 

De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) daar echt heel blij mee gemaakt. Bedankt voor de service!

 

Schakel onze hulp in

Ga je binnenkort verhuizen en wil je gebruik maken van de diensten die dit bedrijf je aanbiedt? De erkende verhuizers zorgen er graag voor dat de verhuizing soepel verloopt en geen overbodige stress veroorzaakt. En dat voor een zeer scherpe prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor je verhuizing. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust contact op door te bellen naar 06 55 48 02 55 of het contactformulier in te vullen! We vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

 

Vraag offerte aan