• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Zwolle

Er komt vaak meer kijken bij een verhuizing dan veel mensen denken. Hierdoor lopen veel mensen tegen problemen aan. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Ga daarom ook niet alleen aan de slag met een verhuizing, maar schakel hulp in. Veel mensen denken hierbij aan vrienden en familie. Zij kunnen u inderdaad helpen, maar het is de vraag of dit verstandig is. Uw meubilair kan beschadigd raken en het is maar de vraag hoe snel de verhuizing achter de rug is met deze hulp. Wilt u dat een verhuizing snel en vakkundig wordt uitgevoerd? Dan kunt u beter een verhuisbedrijf in Zwolle inschakelen!

Je kunt bij dit goedkope bedrijf in Zwolle terecht voor de volgende diensten:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

Neem contact op

Je zult je vast afvragen wat de tarieven zijn van verhuizen met de hulp van VBG. Goedkoop verhuizen met de verhuizing hulp van ons als verhuizer is al mogelijk vanaf een prijs van €85,- per uur. Voor de exacte kosten per uur voor verhuizen kunt u contact opnemen om gratis een vrijblijvende kostenindicatie aan te vragen. 

verhuisbedrijf Zwolle

Over VBG uit de regio Zwolle

VBG is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Samen met zijn broer en een team van ervaren mensen, voeren ze allerlei verschillende soorten professionele verhuizingen uit in en rondom Zwolle. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizingen: voor iedere grote of kleine verhuizing kunt u terecht bij de professionele verhuisservice van VBG. We zijn de béste verhuizingen. Bel ons op 06-55480255 of vraag hieronder aan.

Vraag offerte aan

Waarom je voor verhuizen VBG kiest:

✅ Ervaren en professioneel
✅ De goedkoopste tarieven per uur en beste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizen, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week. 

Veiligheid tijdens een verhuizing staat bij VBG hoog in het vaandel. Niet alleen je kostbare inboedel moeten veilig naar de locatie gebracht worden tijdens verhuizingen. Er wordt bij verhuizingen ook rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en met jouw veiligheid. 

Waarom een verhuisbedrijf?

Niet iedereen is fan van een verhuisbedrijf in Zwolle. Dit brengt immers kosten met zich mee. Bovendien moet u de touwtjes uit handen geven en hier zit niet iedereen op te wachten. Toch zitten er ook de nodige voordelen aan professionele hulp bij uw verhuizing. Allereerst weet u zeker dat uw spullen op vakkundige wijze van A naar B verplaatst worden. Verhuizen is voor onze medewerkers namelijk dagelijkse kost, waardoor zij weten hoe ze voorzichtig om moeten springen met uw meubilair. De kans dat er schade wordt aangericht, is hierdoor dan ook ontzettend klein.

Onze professionele verhuizers zijn overigens niet alleen vakkundig, maar ook nog eens ontzettend snel. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw verhuizing meerdere dagen in beslag neemt. Betreft het een particuliere verhuizing? Dan slaagt VBG er geregeld in om spullen binnen één a twee dagen te verhuizen naar de nieuwe locatie. In het geval van een zakelijke verhuizing is ons verhuisbedrijf mogelijk langer bezig. Dit hangt er overigens maar net van af hoeveel er precies verhuisd moet worden. Eén ding is in ieder geval zeker: een verhuizing is altijd snel achter de rug wanneer u ons verhuisbedrijf in Zwolle inschakelt.

Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf in Zwolle

Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Zwolle brengt kosten met zich mee. Dit is voor ons bedrijf niet anders. Uiteraard wilt u niet onnodig veel geld uitgeven aan een verhuizing. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Met VBG kunt u namelijk goedkoop verhuizen. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de exacte kosten. Deze kunnen wij u echter niet geven zonder dat wij wat meer informatie hebben. Daarom raden wij u aan een gratis offerte aan te vragen bij ons verhuisbedrijf in Zwolle. U ontvangt binnen de kortste keren een kosteninschatting. Op deze manier weet u wat het u gaat kosten wanneer u de verhuizing uit laat voeren door VBG.

U kunt de kosten voor een verhuizing overigens nog wat drukken. Hoe? Door zelf alvast aan de slag te gaan. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld prima alvast de kleine spullen inpakken. Hiervoor maakt u natuurlijk gebruik van verhuisdozen. Vervolgens kunt u ons verhuisbedrijf in Zwolle inschakelen voor het inpakken van de grote spullen. En uiteraard kunnen zij de verhuisdozen ook inpakken in de verhuiswagen. Op deze manier hoeft u dus zelf niet te gaan slepen met spullen uit uw woning. Dit doen onze verhuizers namelijk allemaal voor u!

Complete verhuizing uitbesteden

Een verhuizing komt lang niet altijd gelegen. Moet u bijvoorbeeld verhuizen in een drukke periode op uw werk? Dan zit u er ongetwijfeld niet op te wachten om zelf aan de slag te gaan met het sjouwen van de spullen. Gelukkig hoeft dit ook niet. U kunt de complete verhuizing namelijk uitbesteden aan ons verhuisbedrijf in Zwolle. Onze professionele verhuizers verslepen dus niet alleen de grote meubels, zoals uw bank en stoelen. Nee, wij helpen u ook graag met het verhuizen van de kleinste spullen in uw huis. Deze pakken wij in verhuisdozen, waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn. Uiteraard zijn wij uiterst voorzichtig met de breekbare spullen. De verhuizers van VBG beschermen uw breekbare spullen, zodat deze niet sneuvelen tijdens de verhuizing. Zodoende brengen wij alles veilig en heel van bestemming A naar bestemming B.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de diensten van VBG? Of wilt u meer weten over onze beschikbaarheid of prijzen? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van een antwoord op uw vraag te voorzien. U wordt overigens altijd geholpen door één van onze erkende verhuizers. Op deze manier krijgt u direct duidelijkheid en weet u waar u aan toe bent. Schroom dus vooral niet om contact op te nemen met ons verhuisbedrijf in Zwolle wanneer u vragen heeft met betrekking tot een verhuizing!

Neem contact op