Ontruimingen

Home /Ontruimingen

Ontruimingen

Bent u genoodzaakt om door omstandigheden uw woning of een woning van uw naaste te laten ontruimen? Schakel dan Verhuisbedrijf Gelderland in. Wij nemen de vervelende taak van u over die u te wachten staat na een verhuizing, overlijden of bijvoorbeeld het faillissement van uw bedrijf. Het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte is zwaar werk, stressvol en vaak ook een emotionele klus. En in veel gevallen is er haast bij en is er weinig tijd beschikbaar om het pand te ontruimen. Geen paniek, onze professionals staan voor u klaar om uw woning snel en vertrouwd te ontruimen. Geheel naar uw wensen.

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Een ontruimingsbedrijf kunt u inzetten voor diverse diensten in en rondom uw huis. Naast het leegruimen van uw woning, kunnen ook schoonmaak- of herstelwerkzaamheden worden gedaan, zodat uw huis klaar is voor de oplevering. Ontruimingen worden vaak ingezet bij een verhuizing, een overlijden, de verkoop van uw woning, een echtscheiding of overlijden, of het faillissement van uw bedrijf. Allemaal ingrijpende gebeurtenissen, daarom zorgen wij ervoor dat uw ontruiming zo snel, respectvol en zorgeloos mogelijk plaatsvindt.

Waarom Verhuisbedrijf Gelderland

Voor alle soorten ontruimingen

Iedere ontruiming is uniek. Afhankelijk van uw soort ontruiming verzorgen wij alles tot in de puntjes. Bij de ontruiming van een seniorenwoning wordt bijvoorbeeld ook de vloerbedekking verwijderd en bij de ontruiming van een wietplantage is nog grondiger reiniging noodzakelijk.

Wat mag u van ons verwachten bij

Particuliere ontruimingen
Wij ruimen uw huis snel en professioneel leeg en leveren de woning weer bezemschoon op. Wij kunnen de inboedel afvoeren. Desgewenst kunnen ook zaken ingeregeld worden zoals het verwijderen van de vloerbedekking, of het schoonmaken van de keuken, badkamer etc.
Daarnaast kunnen wij ook herstelwerkzaamheden voor u oppakken. Denk daarbij aan het dichten van de gaten in de muren, het overschilderen van muren en het verwijderen van vloeren.

Bedrijfsontruimingen
Wij halen uw bedrijfspand met inboedel leeg en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand schoon opgeleverd wordt.

Ontruiming van een wietplantage
de ontruimers maken de woning leeg en reinigen deze grondig zodat de woning weer bewoonbaar wordt. Deze reiniging is nog grondiger dan een regulieren bezemschone oplevering.

Seniorenontruiming
Wanneer u naar een kleinere woning verhuist, blijven er vaak veel spulletjes over. U kunt ervoor kiezen om uw inboedel tijdelijk in onze veilige opslagruimte te laten opslaan, zodat u op een later tijdstip nog kunt beslissen wat u met uw spulletjes wilt.

Tuin ontruimen
Voor de oplevering van uw woning is het ook belangrijk dat uw tuin er netjes uitziet. Onze ontruimers zorgen er desgewenst voor dat uw tuin wordt opgeleverd in een nette staat.

Opkopen van uw inboedel
Wilt u uw boedel laten opkopen? Ook dat kunnen wij voor u regelen. De waarde van de spullen wordt dan afgetrokken van de totaalprijs. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Verhuisbedrijf Arnhem - Ontruiming - Verhuizing Verhuisbedrijf Gelderland - verhuisservice Deventer

Ontruimingen met certificaat

Voor het verzorgen van ontruimingen is het verplicht om daar de juiste certificeringen voor in huis te hebben. Bij Verhuisbedrijf Gelderland zijn wij gecertificeerd met het NIWO VIHB keurmerk. Een VIHB registratie betekent dat ons bedrijf vermeld staat op de landelijke VIHB-lijst. Zonder VIHB-registratie is het voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven verboden om op Nederlands grondgebied als afvalvervoerder, afvalinzamelaar, afvalhandelaar of afvalbemiddelaar actief te zijn. U kunt dus met een gerust hart uw ontruimingen aan ons overlaten. Wij zijn deskundig, ervaren en gecertificeerd.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo