Tarieven

Home /Tarieven

Tarieven 2024

Als u voor Verhuisbedrijf Gelderland kiest wilt u natuurlijk precies weten wat uw verhuizing gaat kosten. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij voor keurige en vrijblijvende offerte op maat. Bent u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag.

Tarieven verhuizingen

Aangegeven prijzen zijn indicaties van de werkelijke kosten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.  

Wij verhuren en verkopen ook verhuisdozen en overige verhuismaterialen, zoals inpakpapier.

Tarieven overig

De ontruimers komen met een speciale ontruimauto waardoor er geen container voor de deur geplaatst hoeft te worden. Afgedankte spullen worden direct door ons afgevoerd. Handig toch? De (eventuele) stortkosten komen voor uw rekening en kunt u van tevoren bij ons opvragen.

Voorwaarden

Alle genoemde tarieven zijn per uur inclusief 21% BTW en met een beperkte aansprakelijkheid voor kleine klussen. Natuurlijk gaan wij zeer zorgvuldig met uw spullen om, maar er kan natuurlijk altijd onverhoopt iets misgaan. Het is mogelijk om optioneel een verzekering bij ons af te sluiten van € 35,- per verhuizing waarbij uw spullen tot een bedrag van € 100.000,- verzekerd zijn. Hierbij geldt een eigen risico van € 150,-. Onze algemene voorwaarden kunt u bij ons opvragen.

Benieuwd naar de kosten voor inboedelopslag ?

De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachtte opslagtermijn. Benieuwd wat inboedelopslag voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat

Verhuislift huren

Een verhuislift huren kan al tegen hele scherpe tarieven en is altijd inclusief professionele begeleiding.

De tarieven voor het huren van een verhuislift zijn:
Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo