Seniorenverhuizingen

Home /Seniorenverhuizingen

Seniorenverhuizing in het vooruitzicht?

Een verhuizing op een latere leeftijd kan een ingrijpende gebeurtenis. Uw vertrouwde huis, waar u al jaren heeft gewoond en zich thuis heeft gevoeld, moet helaas verlaten worden voor een kleinere (zorg)woning. Dat vereist extra zorg en aandacht. Wij hebben veel ervaring met seniorenverhuizingen en houden graag rekening met uw specifieke wensen. We kunnen wat later op de dag beginnen met verhuizen, zodat er in de ochtend voldoende ruimte is voor zorg. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing comfortabel en zonder stress verloopt. Wij werken netjes, rustig en efficiënt en hebben persoonlijke aandacht voor u, uw naasten en uiteraard voor uw kostbare spulletjes. En we letten op de kleintjes, want wij zijn naast onze extra service echt de goedkoopste bij u in de buurt!

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Waarom Verhuisbedrijf Gelderland

Seniorenverhuizingen zonder zorgen

Het is voor u en uw familie al moeilijk genoeg om uw vertrouwde omgeving in te ruilen voor wellicht een seniorenwoning, verpleeghuis of zorginstelling. Er komt veel op u en uw familie af. Wij bieden u een goede planning en extra persoonlijke aandacht, zodat de overgang naar uw nieuwe woning zo aangenaam en rustig mogelijk verloopt. Wij nemen u alle werk uit handen en kunnen desgewenst uw spulletjes voor u demonteren en inpakken. Vervolgens zorgen wij voor een soepele verhuizing van al uw spulletjes naar uw nieuwe woning. Daar kunnen wij desgewenst alles voor u uitpakken en weer in elkaar zetten. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Daarnaast streven wij ernaar om uw verhuizing dezelfde dag nog te realiseren, zodat het allemaal in één keer gepiept is. Onze verhuizers zijn vriendelijk, ervaren en gecertificeerd en gaan extra voorzichtig om met uw spulletjes.

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Opslag van uw inboedel

Bij seniorenverhuizingen gaat u vaak kleiner wonen. Hierdoor kunnen niet al uw spulletjes mee verhuisd worden. Wilt u graag een aantal persoonlijke eigendommen bewaren, maar is er eenvoudigweg geen ruimte meer voor in uw nieuwe woning? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot de opslag van uw meubilair of inboedel. Zo kunt u op een later tijdstip nog altijd beslissen wat u graag met uw spulletjes wilt doen.

Extra service bij seniorenverhuizingen

Naast de verhuizing zelf, kunnen we u ook op allerlei andere vlakken ontzorgen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw wasmachine of computer aansluiten, een schilderijtje ophangen of een wandje schilderen. We kunnen u zo comfortabel mogelijk inhuizen en voor u inrichten als u zelf wilt.

Daarnaast bieden we ook een ontruimingsservice aan. Wij kunnen desgewenst uw woning snel en vertrouwd ontruimen, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Desgewenst leveren we uw huidige woning bezemschoon op en kunnen inboedel afvoeren die u niet meer wenst. Verder kunnen wij ook herstelwerkzaamheden voor u oppakken. Denk daarbij aan het dichten van de gaten in de muren, het overschilderen van muren en het verwijderen van vloeren. Wij kunnen u totaal ontzorgen.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo