• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn. We scoren hoog op klanttevredenheid en daar zijn we natuurlijk blij mee. Hieronder leest u een aantal ervaringen van onze klanten.

Bent u ook met ons verhuisd? En wilt u ook laten weten wat u er van vond. Plaats dan onderaan in deze pagina ook een onafhankelijke review via sirelo.nl 

Kijk op Google voor nog meer leuke reviews van ons bedrijf.

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”
- Marieke Niekerk uit Amersfoort.

“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”
- Maarten Dekkers uit Duiven.

"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"
- Nienke verhuizing binnen Apeldoorn

"Recent had ik op korte termijn een verhuizer nodig. Na enkele offertes opgevraagd te hebben kwam Verhuisbedrijf Gelderland er qua communicatie en prijs het beste uit. Patrick had een duidelijk verhaal van hoe we het konden gaan aanpakken en wat de verschillende verhuisopties waren.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor een optie waarbij ik zelf ging inpakken, en op de dag zelf met enkele personen ging meehelpen. Verhuisbedrijf Gelderland heeft ervoor gezorgd dat alle meubels, spiegels, elektronica etc. goed verpakt de vrachtwagen ingingen en zeer snel op de nieuwe locatie op de 6e etage weer naar boven. Dankzij de juiste hulpmiddelen ging dit alles met een minimum aan tilwerk.
Al met al een zeer geslaagde verhuizing. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Verhuisbedrijf Gelderland."

- Hayscen de Lannoy uit Arnhem