Reviews

Home /Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn. We scoren hoog op klanttevredenheid en daar zijn we natuurlijk blij mee. Hieronder leest u een aantal ervaringen van onze klanten.

Bent u ook met ons verhuisd? En wilt u ook laten weten wat u er van vond? Plaats dan hier een onafhankelijke review. Kijk op Google voor nog meer leuke reviews van ons bedrijf.

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”
-Marieke Niekerk - Amersfoort
“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”
- Maarten Dekkers - Duiven
"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"
- Nienke - Apeldoorn
Recent had ik op korte termijn een verhuizer nodig. Na enkele offertes opgevraagd te hebben kwam Verhuisbedrijf Gelderland er qua communicatie en prijs het beste uit. Patrick had een duidelijk verhaal van hoe we het konden gaan aanpakken en wat de verschillende verhuisopties waren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een optie waarbij ik zelf ging inpakken, en op de dag zelf met enkele personen ging meehelpen. Verhuisbedrijf Gelderland heeft ervoor gezorgd dat alle meubels, spiegels, elektronica etc. goed verpakt de vrachtwagen ingingen en zeer snel op de nieuwe locatie op de 6e etage weer naar boven. Dankzij de juiste hulpmiddelen ging dit alles met een minimum aan tilwerk. Al met al een zeer geslaagde verhuizing. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Verhuisbedrijf Gelderland."
- Hayscen de Lannoy - Arnhem

Zorgeloos verhuizen?

Met Verhuisbedrijf Gelderland bent u verzekerd van een soepele en snelle verhuizing zonder stress. Dankzij onze jarenlange ervaring, gecertificeerde professionals en hoogstaande kwaliteit in verhuismaterialen, zijn uw kostbare spulletjes bij ons in goede handen. Benieuwd wat uw verhuizing kost? Bel ons gerust en u weet het direct.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo