Over Ons

Home /Over Ons

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Beste verhuisbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Patrick Poot is oprichter van Verhuisbedrijf Gelderland. Samen met zijn broer en een team van professionele, ervaren en sterke verhuismannen verzorgt hij zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen. Patrick: “De ene dag verhuizen wij een gezin met kleine kinderen en de andere dag senioren. Laatst hebben we zelfs de inboedel van een kasteel mogen verhuizen. Iedere dag is anders en dat maakt het werk zo leuk”.

Veiligheid staat bij Verhuisbedrijf Gelderland hoog in het vaandel. Niet alleen moeten uw kostbare spullen natuurlijk veilig vervoerd worden, maar ook de veiligheid van onze verhuizers, van u en van de omgeving is belangrijk. Daarom werken wij ook volgens strenge voorschriften. Al onze verhuizers zijn getraind om de juiste tiltechniek te gebruiken en dragen veiligheidsschoenen, en als het nodig is veiligheidshelmen.

Onze naam zegt het al, wij verzorgen verhuizingen in heel de regio Gelderland. Of u nu verhuisd van of naar Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Deventer, Almelo, Enschede, Ede of Winterswijk, onze verhuizers hebben uw kostbare bezittingen in no time in uw nieuwe huis!

Zorgeloos verhuizen?

Met Verhuisbedrijf Gelderland bent u verzekerd van een soepele en snelle verhuizing zonder stress. Dankzij onze jarenlange ervaring, gecertificeerde professionals en hoogstaande kwaliteit in verhuismaterialen, zijn uw kostbare spulletjes bij ons in goede handen. Benieuwd wat uw verhuizing kost? Bel ons gerust en u weet het direct.

Reviews

Marieke Niekerk
uit Amersfoort

5/5

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”

Maarten Dekkers
uit Duiven

5/5

“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”

Nienke verhuizing binnen Apeldoorn

5/5

"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Een verhuizing hoeft niet per definitie een dure aangelegenheid te zijn. Wij hanteren tarieven voor verhuizers inclusief verhuiswagen per uur, maar uiteraard is een vaste prijsafspraak ook mogelijk. En als u wilt besparen op de kosten maar wel gebruik wilt maken van onze verhuismaterialen en expertise, dan zorgen wij gewoon voor één verhuizer en helpt u zelf een handje mee.

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met professioneel gereedschap en voorzien van een hydraulische laadlift. Ook is het mogelijk een verhuislift met een uitschuifhoogte van maximaal 18 meter in te zetten voor de verhuizing. Voor het gebruik van deze verhuislift rekenen wij € 200,- per dag. Voor een verhuislift tot en met de 2e verdieping, vragen wij €100,- per dag.

Ook verhuren en verkopen wij verhuisdozen en overige verhuismaterialen, zoals inpakpapier.

Er komt enorm veel kijken bij het verhuizen van uw inboedel. Veel mensen onderschatten dit. Uw zware meubilair moet verplaatst worden, u heeft verhuisdozen nodig, een vrachtwagen, aanhanger of bestelbussen en dan hebben we het nog niet eens over de papieren rompslomp. De planning alleen al kan soms overweldigend zijn.

Als u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf, dan worden al snel veel zorgen uit handen genomen. Uw kostbare spulletjes worden veilig verhuisd doordat we de beste verhuismaterialen gebruiken. Al het zware werk en de planning wordt u uit handen genomen, zodat u zelf kunt genieten van het uitzicht op uw nieuwe woning!

Dat is geen probleem voor Verhuisbedrijf Gelderland. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij maken een mooie prijs voor u. Hoe uw verhuizing er ook uitziet, wij denken altijd mee met uw persoonlijke situatie.

De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn. Benieuwd wat inboedelopslag voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem daarvoor contact met ons op.

Onze ontruimers komen met een speciale ontruimauto waardoor er geen container voor de deur geplaatst hoeft te worden. Afgedankte spullen worden direct door ons afgevoerd. Handig toch? De (eventuele) stortkosten komen voor uw rekening en kunt u van tevoren bij ons opvragen.

Een ontruiming kost per uur tussen de € 85,- en € 175,-, afhankelijk van welke verhuiswagen u nodig heeft.

Wij verzorgen al jaren allerlei soorten verhuizingen, dus wij weten precies wat u nodig heeft. Uw kostbare spulletjes worden met de grootste zorg en de beste verhuismaterialen vervoerd. Onze verhuizers zijn vakbekwaam en gecertificeerd, enthousiast en begrijpen wat een verhuizing voor u betekend. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio Gelderland.

Verhuisbedrijf Gelderland

Uiteraard is dat geen probleem. Vele handen maken licht werk, en alle handjes vanuit vrienden en familie bespaart u in de kosten. Als u het van tevoren aan ons aangeeft, houden we er rekening mee in de offerte.

Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan.

Wij zijn aangesloten bij de NIWO

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo