• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Verhuisbedrijf Deventer 2022

Staat er binnenkort een verhuizing naar Deventer op het programma? Dan zoekt u mogelijk een verhuisbedrijf in Deventer dat u hierbij van dienst kan zijn. In dat geval bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres! Wij helpen u namelijk graag bij het verhuizen van uw spullen naar uw nieuwe onderkomen. Het maakt onze verhuizers overigens niet uit of het om een woning of bedrijfspand gaat. Wij voeren namelijk iedere verhuizing snel en vakkundig uit. Kunt u dus nog wel wat helpende handjes gebruiken bij uw verhuizing? En wilt u zelf niet of nauwelijks tijd besteden aan het verhuizen? Neem dan gewoon contact op met VBG en wij bieden u de helpende hand!

Alles wordt professioneel verhuisd

De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Deventer hebben jarenlange ervaring met verhuizingen. Zij weten dan ook precies wat zij moeten doen wanneer ze bij u over de vloer komen. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat uw spullen op professionele wijze verhuisd worden. Zo gaan wij altijd voorzichtig om met uw meubilair. Met VBG is de kans op schade aan uw spullen dus minimaal. Zo verpakken wij breekbare spullen altijd goed, zodat deze niet kunnen sneuvelen tijdens de verhuizing. Ook pakken wij de verhuiswagen altijd met de grootst mogelijke zorg in. Meubels worden nooit tegen elkaar aan geplaatst zonder gebruik te maken van bescherming. Tijdens het transport richt ons verhuisbedrijf in Deventer dan ook nooit schade aan.

Je kunt bij dit goedkope bedrijf in Deventer terecht voor de volgende diensten:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Seniorenverhuizingen
Allerhande klusjes

 

 

 

Neem contact op

Je zult je vast afvragen wat de tarieven zijn van verhuizen met de hulp van VBG. Goedkoop verhuizen met de verhuizing hulp van ons als verhuizer is al mogelijk vanaf een prijs van €85,- per uur. Voor de exacte kosten per uur voor verhuizen kunt u contact opnemen om gratis een vrijblijvende kostenindicatie aan te vragen. 

verhuisbedrijf Deventer

Over VBG uit de regio Deventer

VBG is in 2017 opgericht door Patrick Poot. Samen met zijn broer en een team van ervaren mensen, voeren ze allerlei verschillende soorten professionele verhuizingen uit in en rondom Deventer. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizingen: voor iedere grote of kleine verhuizing kunt u terecht bij de professionele verhuisservice van VBG. Bel ons op 06-55480255 of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag offerte aan

Waarom je voor verhuizen VBG kiest:

✅ Ervaren en professioneel
✅ De goedkoopste tarieven per uur en beste verhuizer in de regio Gelderland
✅ Verhuizen, ontruiming en kluswerkzaamheden
✅ 7 dagen per week. 

Veiligheid tijdens een verhuizing staat bij VBG hoog in het vaandel. Niet alleen je kostbare inboedel moeten veilig naar de locatie gebracht worden tijdens verhuizingen. Er wordt bij verhuizingen ook rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en met jouw veiligheid. 

Spullen snel van A naar B

In sommige gevallen is het wenselijk om uw spullen zo snel mogelijk van de oude naar de nieuwe locatie te verhuizen. Indien u alleen aan de slag gaat, neemt een verhuizing veel tijd in beslag. Kijk er niet raar van op wanneer het een paar dagen duurt voordat alles is overgezet. Wilt u alles binnen één dag verhuizen? Dan kan ons verhuisbedrijf in Deventer u hierbij van dienst zijn. Onze verhuizers zetten namelijk direct hun schouders onder een verhuizing. Zij pakken uw oude bedrijfspand of woning binnen een mum van tijd leeg. Op de nieuwe locatie wordt de verhuiswagen vervolgens snel leeg gepakt. Een verhuizing is dus altijd snel achter de rug wanneer u een beroep doet op VBG!

Zowel particulier als zakelijk

Menig verhuisbedrijf in Deventer richt zich op de zakelijke óf particuliere markt. Bij ons maakt het echter niet uit of het gaat om een zakelijke of particuliere verhuizing. Onze medewerkers zijn u in beide gevallen maar wat graag van dienst. Door de jaren heen hebben wij niet alleen talloze mensen geholpen bij een particuliere verhuizing, maar ook ontzettend veel bedrijven. In het geval van een zakelijke verhuizing is vaak meer materieel nodig. In dat geval kunnen wij extra middelen inzetten, zoals verhuiswagens. Ook komt ons verhuisbedrijf in Deventer geregeld met meerdere mensen ter plaatse wanneer het een zakelijke verhuizing betreft. Zodoende is ook een zakelijke verhuizing binnen de kortste keren achter de rug.

Wat kost ons verhuisbedrijf in Deventer?

Wilt u een beroep doen op de professionele verhuizers van VBG? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten die dit met zich meebrengt. Dat onze verhuizers niet voor niets aan de slag gaan, verbaast u ongetwijfeld niet. We kunnen u echter ook niet op voorhand zeggen wat de kosten zijn voor ons verhuisbedrijf in Deventer. Waarom niet? Omdat de ene verhuizing de andere niet is. Moet er een heel huis leeg gepakt en verhuisd worden? Dan kost dit u aanzienlijk meer dan wanneer het alleen om de grote en zware meubelstukken gaat. Kortom: de prijs van een verhuizing kan behoorlijk verschillen.

Schakelt u ons verhuisbedrijf in Deventer in? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat u na afloop een torenhoge rekening gepresenteerd krijgt. Hier hoeft u bij ons gelukkig nooit bang voor te zijn. U kunt namelijk een gratis offerte aanvragen bij VBG. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk inzicht te geven in de kosten die een verhuizing met zich meebrengt. Deze offerte maakt onder meer duidelijk wat de kosten per uur zijn wanneer u ons verhuisbedrijf in Deventer inschakelt.

Meer weten over ons verhuisbedrijf?

Na het lezen van bovenstaande tekst kan het natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft aan ons verhuisbedrijf in Deventer. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de verschillende diensten of onze beschikbaarheid. In dat geval raden wij u aan om contact op te nemen met ons verhuisbedrijf. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen. Onze medewerker neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag omtrent de verhuizing te beantwoorden.

Neem contact op