Verhuislift huren

Home /Verhuislift huren

Verhuislift huren?

Als u gaat verhuizen naar een hogere verdieping of een pand met meerdere verdiepingen, is het huren van een verhuislift een handige oplossing om uw meubels en spullen naar boven of naar beneden te transporteren. Een verhuislift is een goederenlift die aan de buitenkant van het gebouw wordt bevestigd en waarmee u zware en grote voorwerpen eenvoudig en veilig kunt verplaatsen.

Geen gepruts meer met zwaar tillen van beneden naar boven over veel te smalle en draaiende trappen. Geen spullen meer die beschadigen doordat ze langs de muren schrapen. Geen extra spierballen meer nodig om al dat gewicht naar boven te zeulen. Verhuisbedrijf Gelderland heeft als extra service een flinke verhuislift in de verhuur, die tot wel 6 verdiepingen hoog kan reiken!

Kortom, een verhuislift huren doe je bij Verhuisbedrijf Gelderland. Sterker nog, u kunt bij ons terecht voor een volledige zorgeloze verhuizing in en rondom de regio Gelderland. En dat tegen de meest gunstige tarieven.

Verhuislift huren 11 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren aanvullend Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 10 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 5 Verhuisbedrijf Gelderland

Voordelen van een verhuislift huren

Wat kost een Verhuislift huren?

Een verhuislift huren kan al tegen hele scherpe tarieven en is altijd inclusief professionele begeleiding. De ladderlift wordt altijd bediend door een van onze ervaren lift-operators. Zij zijn gecertificeerd, vakkundig en ervaren om al uw spulletjes veilig naar boven of naar beneden te laten liften. Zo kunnen wij uw veiligheid en de veiligheid van uw eigendommen waarborgen.

De tarieven voor het huren van een verhuislift zijn:

Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend.

Verhuislift huren 8 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 6 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren bij Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 7 Verhuisbedrijf Gelderland

Het gemak van een verhuislift huren

Of u nu slechts één meubelstuk verhuisd wilt hebben, of het gaat om een volledige particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing, het inschakelen van een meubellift kan het verplaatsen van uw spullen tijdens een verhuizing veel gemakkelijker maken. Zo’n krachtpatser is ideaal om in te zetten tijdens uw verhuizing! 

Een meubellift is ideaal als u zware meubels of spullen wilt verhuizen. Onze verhuislift kan maximaal 250 kg heffen. Denk daarbij aan een groot bankstel of een grote kast verhuizen,  of een wasmachine, een grote koelkast of diepvries. Zeker als u veel haast heeft met uw verhuizing, dan is het verstandig om naast een professioneel verhuisbedrijf tevens een verhuislift in te schakelen. Daarmee heeft u geen zorgen of stress omtrent uw verhuizing, maar besteed u al het zware werk gewoon uit aan experts die dagelijks niets anders doen!

Heb ik een vergunning nodig?

Of u een vergunning of toestemming van de gemeente nodig heeft voor het tijdelijk plaatsen van een verhuislift, is afhankelijk van uw gemeente. In veel gemeenten is men verplicht een vergunning aan te vragen voor tijdelijke bezetting van de openbare weg. Het tijdelijk plaatsen van een verhuislift kan hier ook onder vallen. Wilt u een meubellift plaatsen? Kijk dan op de website van bijvoorbeeld Gemeente Zutphen of Gemeente Doesburg.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo