Onze Diensten

Home /Onze Diensten

Onze Diensten

U gaat verhuizen. Heeft u al nagedacht welke spullen er mee gaan en welke er misschien weg kunnen of moeten? Of u nu naar een grotere of kleinere woning gaat, uw spullen moeten worden uitgezocht en ingepakt. En natuurlijk heeft u stevige verhuisdozen nodig, zodat uw spullen niet beschadigen. Als u zelf wilt inpakken, dan kunnen wij ruim op tijd voldoende stevige verhuisdozen langsbrengen. Ziet u het niet zitten om alles zelf in te pakken? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.

Grote items die niet in dozen kunnen moeten soms uit elkaar gehaald worden voor de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan een (kleding)kast die gedemonteerd moet worden en in uw nieuwe huis weer in elkaar gezet moet worden. Of misschien zijn er spullen die (tijdelijk) naar een opslag moeten. Ook daarmee helpen wij u graag.

Omdat wij dagelijks verhuizen werken wij netjes, efficiënt en snel. En natuurlijk betaalt u niets te veel.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Verhuisbedrijf Gelderland is uw verhuisservice in de regio: Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Deventer. Maar uiteraard ook door heel Nederland.

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Vraag direct een gratis offerte aan!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo