Verhuisbedrijf Arnhem

Home /Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuisbedrijf Arnhem nodig?

Heb je een verhuisbedrijf  Arnhem nodig? Kies dan voor Verhuisbedrijf Gelderland. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van en naar Arnhem en zorgen ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos, stressvol en soepel verloopt. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zorgen ervoor dat al uw kostbare spullen snel en vakkundig naar uw nieuwe woning of bedrijfspand worden verhuisd. En wij zijn 7 dagen per week beschikbaar, dus ook verhuizen in het weekend is voor ons geen probleem. 

Dus ben je op zoek naar een erkend Verhuisbedrijf Arnhem voor een stressvrije, betaalbare en goed georganiseerde verhuizing? Bel of mail ons, of vraag een geheel vrijblijvende offerte op en we maken jouw verhuizing samen tot een succes! 

Verhuisservice Arnhem

Verhuisservice Arnhem nodig?
Vul je gegevens in, we nemen snel contact met je op!

Professioneel verhuisbedrijf Arnhem

Als ervaren verhuisbedrijf in de regio Arnhem weten we als geen ander hoe stressvol en overweldigend een verhuizing kan zijn. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. We nemen de verhuizing en alle stress daaromheen dan ook graag uit handen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing, een ontruiming of een seniorenverhuizing, wij helpen u graag verder! 

Snel verhuizen in Arnhem

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een supersnelle verhuisroutine opgebouwd en weten we precies wat er bij een verhuizing komt kijken. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en houden rekening met uw planning. Zo staan we altijd klaar om uw verhuizing snel en soepel te laten verlopen. Ook voor spoed verhuizingen kunt u het beste kiezen voor Verhuisbedrijf Arnhem. Neem gerust contact met ons op of bel ons direct voor de scherpste prijs en een supersnelle verhuizing! 

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem
Vraag direct een gratis offerte aan!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Reviews

Marieke Niekerk
uit Amersfoort

5/5

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”

Maarten Dekkers
uit Duiven

5/5

“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”

Nienke verhuizing binnen Apeldoorn

5/5

"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"

Wat kost een verhuisbedrijf Arnhem?

Een verhuizing hoeft niet per definitie een dure aangelegenheid te zijn. Wij hanteren tarieven voor verhuizers inclusief verhuiswagen per uur, maar uiteraard is een vaste prijsafspraak ook mogelijk. En als u wilt besparen op de kosten maar wel gebruik wilt maken van onze verhuismaterialen en expertise, dan zorgen wij gewoon voor één verhuizer en helpt u zelf een handje mee. Zo kunnen wij de kosten van uw verhuizing extra laag houden. 

Verhuisbedrijf Arnhem is uw voordelige verhuisservice in de regio: Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Deventer. Maar uiteraard ook door heel Nederland.

Zorgeloos verhuizen in Arnhem

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met professioneel gereedschap en voorzien van een hydraulische laadlift. Ook is het mogelijk een verhuislift met een uitschuifhoogte van maximaal 18 meter in te zetten voor de verhuizing.

De tarieven voor het huren van een verhuislift zijn:

Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend.

Ook verhuren en verkopen wij verhuisdozen en overige verhuismaterialen, zoals inpakpapier.

bij een reguliere verhuizing naar een vrijstaande woning, twee onder een kapper of een rijtjeswoning is een verhuislift niet nodig. Onze verhuiswagens zijn namelijk standaard uitgerust met een hydraulische laadlift. Als u wilt verhuizen naar een appartement of flat op de eerste etage of hoger, dan is het in de meeste gevallen wel handig om een verhuislift te huren. 

Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan. Wij staan u bij met raad en daad. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Arnhem? Zoek niet langer maar neem contact met ons op! 

Er komt enorm veel kijken bij het verhuizen van uw inboedel. Veel mensen onderschatten dit. Uw zware meubilair moet verplaatst worden, u heeft verhuisdozen nodig, een vrachtwagen, aanhanger of bestelbussen en dan hebben we het nog niet eens over de papieren rompslomp. De planning alleen al kan soms overweldigend zijn.

Als u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf, dan worden al snel veel zorgen uit handen genomen. Uw kostbare spulletjes worden veilig verhuisd doordat we de beste verhuismaterialen gebruiken. Al het zware werk en de planning wordt u uit handen genomen, zodat u zelf kunt genieten van het uitzicht op uw nieuwe woning!

Dat is geen probleem voor Verhuisbedrijf Arnhem. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij maken een mooie prijs voor u. Hoe uw verhuizing er ook uitziet, wij denken altijd mee met uw persoonlijke situatie.

Onze ontruimers komen met een speciale ontruimauto waardoor er geen container voor de deur geplaatst hoeft te worden. Afgedankte spullen worden direct door ons afgevoerd. Handig toch? De (eventuele) stortkosten komen voor uw rekening en kunt u van tevoren bij ons opvragen.

De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn. Benieuwd wat inboedelopslag voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem daarvoor contact met ons op.

De keuze is reuze als u op zoek bent naar een Verhuisbedrijf Arnhem. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, check dan wat tips van de professional: 

  • Bekijk de recensies van mensen die al een verhuizing hebben laten verzorgen, zodat u met een betrouwbare partij schakelt die een goede reputatie heeft opgebouwd, een verhuizer met jarenlange ervaring.
  • Kies altijd voor een erkende verhuisservice met jarenlange ervaring. Een verhuizer die helderheid geeft over de tarieven
  • Kies voor een verhuisservice uit de omgeving, iemand met lokale kennis die bekend is met de straten, eventuele verkeersproblemen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw verhuizing. Een landelijke partij heeft deze kennis en ervaring meestal niet. 
  • Check of uw gemeente een vergunning vraagt voor het laden en lossen in de straat. 
  • Ga voor een verhuisbedrijf waar u vertrouwen in heeft en die snel en efficiënt uw verhuizing kan inregelen, zonder zorgen. 
  • Start tijdig met inpakken. Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan. Daarnaast bieden wij ook een inpakservice aan en helpen u graag om zo zorgeloos mogelijk te verhuizen. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Arnhem? Zoek niet langer maar neem contact met ons op! 

Wij verzorgen al jaren allerlei soorten verhuizingen, dus wij weten precies wat u nodig heeft. Uw kostbare spulletjes worden met de grootste zorg en de beste verhuismaterialen vervoerd. Onze verhuizers zijn vakbekwaam en gecertificeerd, enthousiast en begrijpen wat een verhuizing voor u betekend. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio Gelderland.

Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem

Uiteraard is dat geen probleem. Vele handen maken licht werk, en alle handjes vanuit vrienden en familie bespaart u in de kosten. Als u het van tevoren aan ons aangeeft, houden we er rekening mee in de offerte.

Wij doen nog meer dan verhuizen:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Verhuislift huren
Ontruimingen

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo