Verhuisbedrijf Doetinchem

Home /Verhuisbedrijf Doetinchem

Verhuisbedrijf Doetinchem met ervaring

Ben je op zoek naar een erkend verhuisbedrijf Doetinchem met kennis van de lokale omgeving? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op. Wij zijn bekend met de omgeving, weten wat er speelt en zijn snel ter plaatse om jouw verhuizing efficiënt en zorgeloos in te regelen. Je kunt bij ons rekenen op een uitgebreide service en persoonlijke aandacht. Omdat we zelf in de buurt gevestigd zijn, zijn we snel ter plaatse en hoeven minder reiskosten te berekenen dan een landelijke verhuisservice. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Verhuizen in het weekend of in de avonduren is voor ons dus geen probleem! 

Wilt u dus verhuizen binnen, van of naar de gemeente Doetinchem, dan bent u bij Verhuisbedrijf Gelderland aan het juiste adres. Wij zorgen voor een stressvrije, betaalbare en goed georganiseerde verhuizing. Bel of mail ons, of vraag een geheel vrijblijvende offerte op en jouw verhuizing wordt een fluitje van een cent! 

Verhuisservice Doetinchem

Verhuisbedrijf Doetinchem nodig?
Vul je gegevens in, we nemen snel contact met je op!

Erkende verhuizer in Doetinchem

Als ervaren verhuisbedrijf in de regio Doetinchem kunnen wij uw verhuizing zorgeloos en volgens planning laten verlopen. Aan ervaring en kennis geen gebrek. Veel mensen onderschatten dat verhuizen aanzienlijk veel tijd in beslag neemt en vaak is de hulp van familieleden, vrienden of kennissen nodig om alle zware spullen van de ene woning naar de andere te versjouwen. Of je hebt extra hulp nodig met het inpakken en het verplaatsen van de rest van uw inboedel.

Vaak moet je een beroep doen op familie en vrienden voor assistentie, en dat kan wel eens lastig zijn. Door uw verhuizing over te laten aan Verhuisbedrijf Gelderland, hoeft u zich niet bezwaard te voelen om anderen te vragen. Dit bespaart niet alleen veel gedoe, maar vermindert ook aanzienlijk de stress die gepaard gaat met de verhuizing. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bel of mail ons, en u heeft in no time een scherpe en geheel vrijblijvende offerte in huis! 

Verhuisservices Doetinchem

Naast het volledig verzorgen van de meest eenvoudige of complexe verhuizingen, staat Verhuisbedrijf Doetinchem voor u klaar met aanvullende services. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing, een ontruiming of een seniorenverhuizing, wij helpen u graag verder! 

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem
Vraag direct een gratis offerte aan!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Reviews

Marieke Niekerk
uit Amersfoort

5/5

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”

Maarten Dekkers
uit Duiven

5/5

“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”

Nienke verhuizing binnen Apeldoorn

5/5

"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"

Goedkoop verhuizen bij verhuisbedrijf Doetinchem

Wat kost het om te verhuizen van, naar of binnen de gemeente Doetinchem? Dat hangt af van uw situatie en de gewenste verhuisservice. Maar welke service u ook nodig heeft, wij hanteren hele scherpe verhuistarieven voor verhuizers inclusief verhuiswagen per uur. Desgewenst is vaste prijsafspraak mogelijk. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Deze transparantie in de kosten vinden wij erg belangrijk. 

Wilt u besparen op de verhuiskosten en tegelijkertijd ook gebruik maken van onze expertise en verhuismaterialen? Geen probleem, wij zorgen voor één van onze professionele verhuizers en dan helpt u zelf een handje mee. Hiermee kunt u extra voordelig verhuizen. 

Verhuisbedrijf Doetinchem is uw voordelige verhuisservice in de regio: Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Deventer. Maar uiteraard ook door heel Nederland.

Beste verhuisbedrijf Doetinchem

Laat u verrassen door onze scherpe tarieven en professionele materialen. 

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met vakkundig gereedschap en voorzien van een hydraulische laadlift. Ook is het mogelijk een verhuislift met een uitschuifhoogte van maximaal 18 meter in te zetten voor uw verhuizing.

De kosten voor het huren van een verhuislift zijn:

Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend. Lekker dichtbij Doetinchem dus. 

Ook verhuren en verkopen wij verhuisdozen en overige verhuismaterialen, zoals inpakpapier.

Wanneer je een verhuislift nodig hebt bij je verhuizing, is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Bij een reguliere verhuizing van of naar een vrijstaande woning, twee onder een kapper of een rijtjeswoning is een verhuislift niet nodig. Onze verhuiswagens zijn namelijk standaard uitgerust met een hydraulische laadlift. Wel zo handig. Als je wilt verhuizen naar een appartement of flat op de eerste etage of hoger, dan is het in de meeste gevallen wel handig om een verhuislift te huren. Dan hoeven uw zware en kostbare spulletjes niet handmatig over trappen gesjouwd te worden, maar gaan ze veilig en snel met de lift naar boven. Geen zorgen dus! 

Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan. Wij staan u bij met raad en daad. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Doetinchem? Zoek niet langer maar neem contact met ons op! 

U gaat verhuizen, leuk! Er komt in korte tijd veel op u af. Veel mensen onderschatten dit. Uw zware meubilair moet verplaatst worden, u heeft verhuisdozen nodig, een vrachtwagen, aanhanger of bestelbussen en dan hebben we het nog niet eens over de papieren rompslomp. De planning alleen al kan soms overweldigend zijn.

Als u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf, dan worden al snel veel zorgen uit handen genomen. Uw kostbare spulletjes worden veilig verhuisd doordat we de beste verhuismaterialen gebruiken. Al het zware werk en de planning wordt u uit handen genomen, zodat u zelf kunt genieten van het uitzicht op uw nieuwe woning!

  • Kies altijd voor een erkende verhuizer met ervaring. Een verhuisservice die helderheid geeft over de tarieven
  • Bekijk de reviews van anderen, zodat u met een betrouwbare partij schakelt die een goede reputatie heeft opgebouwd, een verhuizer met jarenlange ervaring.
  • Kies voor een verhuisservice uit de omgeving, iemand met lokale kennis die bekend is met de straten, eventuele verkeersproblemen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw verhuizing. Een landelijke partij heeft deze kennis en ervaring meestal niet. 
  • Check of uw gemeente een vergunning vraagt voor het laden en lossen in de straat. 
  • Ga voor een verhuisbedrijf waar u vertrouwen in heeft en die snel en efficiënt uw verhuizing kan inregelen, zonder zorgen. 
  • Start tijdig met inpakken. Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan. Daarnaast bieden wij ook een inpakservice aan en helpen u graag om zo zorgeloos mogelijk te verhuizen. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Doetinchem? Zoek niet langer maar neem contact met ons op! 

Wilt u een woning of bedrijfspand laten ontruimen, maar heeft u zelf niet de tijd, mankracht of materialen om dit snel en efficiënt te doen? Geen nood, onze ontruimers komen met een speciale ontruimauto waardoor er geen container voor de deur geplaatst hoeft te worden. Afgedankte spullen worden direct door ons afgevoerd. Daar heeft u geen omkijken meer naar. De (eventuele) stortkosten komen voor uw rekening en kunt u van tevoren bij ons opvragen.

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) opslagplaats voor uw inboedel? Ook daar kan Verhuisbedrijf Gelderland u een handje bij helpen. De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn. Benieuwd wat inboedelopslag voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem daarvoor contact met ons op.

Wij hebben al jarenlang ervaring met allerlei soorten verhuizingen in de regio Doetinchem. Wij weten dus precies wat u nodig heeft. Uw kostbare spulletjes worden met de grootste zorg en de beste verhuismaterialen vervoerd. Onze verhuizers zijn vakbekwaam en gecertificeerd, enthousiast en begrijpen wat een verhuizing voor u betekend. Daarnaast zijn wij de voordeligste verhuisservice in de regio Gelderland.

Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Doetinchem

Ja hoor, dat geen probleem. We denken graag met u mee in uw mogelijkheden en budget. Alle hulp van buitenaf kunt u flink besparen in de kosten van uw verhuizing. Graag vooraf aangeven, zodat we er rekening mee kunnen houden in de offerte.

Wij doen nog meer dan verhuizen:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Verhuislift huren
Ontruimingen

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo