Verhuisbedrijf Zutphen

Home /Verhuisbedrijf Zutphen

Verhuisbedrijf Zutphen

Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Zutphen of in de regio van Zutphen? Kies dan voor Verhuisbedrijf Zutphen, wij hebben altijd de juiste vakmannen en expertise voor u klaar staan. Doordat we al jarenlang de meest stressvolle en intensieve verhuizigen hebben uitgevoerd, weten we als geen ander dat verhuizen veel meer is dan alleen spullen verhuizen van A naar B. Wij weten wat er bij een verhuizing komt kijken en wat er nodig is om alles  prettig en vlekkeloos voor u te laten verlopen.  

Onze verhuisservice is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wilt u graag een ontruiming in Zutphen laten uitvoeren? Of heeft u graag dat er naast het verhuizen nog allerhande klusjes worden uitgevoerd, zoals het schilderen van muren, het aansluiten van uw wasmachine, installeren van uw computer of het ophangen van schilderijen? Ook dan kunt u uiteraard terecht bij het beste Verhuisbedrijf in Zupthen. 

Verhuisservice Zutphen

Verhuisservice Zupthen nodig?
Vul je gegevens in, we nemen snel contact met je op!

Waarom Verhuisbedrijf Zutphen?

Er komt veel kijken bij een verhuizing en het is prettig als alles soepel en zonder zorgen verloopt. Een verhuisservice gaat namelijk aan de slag met uw kostbare en persoonlijke spulletjes. Daarom is het voor u prettig om een verhuisservice te kiezen dat professioneel en ervaren is. Een verhuisbedrijf dat dagelijks niets anders doet dan verhuizigen vlekkeloos en prettig te laten verlopen. Onze ervaren verhuizers weten wat er op u af komt en hoe wij u optimaal kunnen ontzorgen. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in! 

Professioneel verhuisbedrijf Zutphen

Van een verhuisbedrijf mag u meer verwachten dan alleen het vervoeren van uw spulletjes. Wij willen u een zorgeloze verhuizing naar, van  of binnen Zutphen bieden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor extra diensten, zoals het (de)monteren van uw meubels of het ophangen van uw lampen en televisie. Onze handige handymannen staan voor u klaar. Dit is slechts een voorbeeld van onze uitgebreide service, waarmee we u een ontspannen verhuizing in Zutphen garanderen. Uiteraard werken wij enkel met de beste materialen. Denk daarbij aan een verhuislift, het beste verhuismateriaal zoals verhuisdozen en professionele verhuiswagens. 

Verhuisbedrijf Zutphen - Verhuisbedrijf Gelderland - verhuisbedrijf Deventer
verhuisbedrijf Zutphen - Verhuisbedrijf Gelderland - verhuizer Deventer
Vrachtwagen verhuisbedrijf Gelderland verhuizingen - Verhuisservice Zutphen
Verhuisbedrijf Deventer - Verhuisbedrijf Gelderland - verhuisbedrijf Zutphen
Vraag direct een gratis offerte aan!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte. Soms is het nodig dat we even langskomen voor een bezichtiging. Dat doen we vanzelfsprekend ook vrijblijvend.

Reviews

Marieke Niekerk
uit Amersfoort

5/5

“Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers, gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn op tijd en zijn alert als je zelf iets vergeten bent!”

Maarten Dekkers
uit Duiven

5/5

“Professioneel, vriendelijk, kundig, TOP. Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Erg behulpzaam, prijs-kwaliteit verhouding prima en ze werken snel en netjes. Kortom een zeer goed verhuisbedrijf!”

Nienke verhuizing binnen Apeldoorn

5/5

"De verhuizers hebben mijn moeder super geholpen met verhuizen, ze werkten heel zorgvuldig, sloten de apparaten aan en vonden zelfs nog een lang geleden verloren kettinkje terug. Jullie hebben een 85-jarige (en mijzelf) echt heel blij gemaakt daarmee. Bedankt voor de service !"

Kosten Verhuisbedrijf Zutphen

Verhuizen hoeft niet duur te zijn, als u maar goed voorbereid bent en een betrouwbaar verhuisbedrijf kiest. Als u van plan bent om te verhuizen naar of binnen Zutphen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn van een verhuisbedrijf. De kosten van uw verhuizing hangen af van uw wensen en budget. Bij Verhuisbedrijf Gelderland zijn we volledig transparant in de kosten en denken we graag mee met uw wensen en uw portemonnee! De tarieven die wij hanteren voor onze verhuizers zijn inclusief verhuiswagen per uur, maar een vaste prijsafspraak maken behoort zeker tot de mogelijkheden. 

U kunt de kosten van uw verhuizing zelfs verlagen door zelf vanalles te doen. Denk daarbij aan het inpakken en uitpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van uw meubels en door zelf een handje mee te helpen met één van onze professionals. Een volledige ontzorging is uiteraard ook mogelijk, het is maar net wat mogelijk is binnen uw budget. Wij zorgen er echter wel altijd voor dat we vooraf duidelijke afspraken maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Verhuisbedrijf Zutphen is uw voordelige verhuisservice in de regio: Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Deventer. Maar uiteraard ook door heel Nederland.

Veilig verhuizen in Zutphen

Een verhuislift huren in Zutphen hoeft niet duur te zijn. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met professioneel gereedschap en voorzien van een hydraulische laadlift. Ook is het mogelijk een verhuislift met een uitschuifhoogte van maximaal 18 meter in te zetten voor de verhuizing.

De tarieven voor het huren van een verhuislift zijn:

Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend.

Ook verhuren en verkopen wij verhuisdozen en overige verhuismaterialen, zoals inpakpapier.

Je hebt niet altijd een verhuislift nodig. Bij een reguliere verhuizing naar een vrijstaande woning, twee onder een kapper of een rijtjeswoning is een verhuislift niet nodig. Onze verhuiswagens zijn namelijk standaard uitgerust met een hydraulische laadlift. Als u wilt verhuizen naar een appartement of flat op de eerste etage of hoger, dan is het in de meeste gevallen wel handig om een verhuislift te huren. Onze verhuislift komt wel tot de 6e verdieping! 

  • Kies altijd voor een erkende verhuizer met ervaring. Een verhuisservice die helderheid geeft over de tarieven. 
  • Check of uw gemeente een vergunning vraagt voor het laden en lossen in de straat
  • Begin tijdig met inpakken. Als u zelf al uw spulletjes wilt inpakken, dan kunt u daarvoor bij ons verhuisdozen huren. Als u op de doos aangeeft naar welke ruimte deze moet worden verhuisd, zorgen wij ervoor dat alles veilig op de juiste plaats in uw nieuwe huis komt te staan. Daarnaast bieden wij ook een inpakservice aan en helpen u graag om zo zorgeloos mogelijk te verhuizen. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf Zutphen? Zoek niet langer maar neem contact met ons op! 

Er komt enorm veel kijken bij het verhuizen van uw inboedel. Veel mensen onderschatten dit. Uw zware meubilair moet verplaatst worden, u heeft verhuisdozen nodig, een vrachtwagen, aanhanger of bestelbussen en dan hebben we het nog niet eens over de papieren rompslomp. De planning alleen al kan soms overweldigend zijn.

Als u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf, dan worden al snel veel zorgen uit handen genomen. Uw kostbare spulletjes worden veilig verhuisd doordat we de beste verhuismaterialen gebruiken. Al het zware werk en de planning wordt u uit handen genomen, zodat u zelf kunt genieten van het uitzicht op uw nieuwe woning!

Als u een ontruiming in Zutphen nodig heeft, staat Verhuisbedrijf Zutphen voor u klaar. Onze ontruimers komen met een speciale ontruimauto waardoor er geen container voor de deur geplaatst hoeft te worden. Afgedankte spullen worden direct door ons afgevoerd. Handig toch? De (eventuele) stortkosten komen voor uw rekening en kunt u van tevoren bij ons opvragen.

De kosten van een tijdelijke opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn. Benieuwd wat inboedelopslag voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem daarvoor contact met ons op.

In de regio Zutphen zijn meerdere verhuisservices te vinden. Kies altijd voor kwaliteit en de scherpste prijs! Wij verzorgen al jaren allerlei soorten verhuizingen, dus wij weten precies wat u nodig heeft. Uw kostbare spulletjes worden met de grootste zorg en de beste verhuismaterialen vervoerd. Onze verhuizers zijn vakbekwaam en gecertificeerd, enthousiast en begrijpen wat een verhuizing voor u betekend. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio Zutphen.

 

verhuisbedrijf Zutphen - Verhuisbedrijf Gelderland

U kunt bij Verhuisbedrijf Zuthpen gewoon zelf meehelpen met uw verhuizing. Vele handen maken licht werk, en alle handjes vanuit vrienden en familie bespaart u in de kosten. Als u het van tevoren aan ons aangeeft, houden we er rekening mee in de offerte. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs. 

Wij doen nog meer dan verhuizen:

Particuliere verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Verhuislift huren
Ontruimingen

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo