Particuliere verhuizingen

Home /Particuliere verhuizingen

Verhuizingen met stress?

Verhuizingen hoeven helemaal niet stressvol te zijn. Laat uw zorgen over aan onze professionals, zij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en kunnen u op alle vlakken ontzorgen. Er komen veel zaken op u af als u gaat verhuizen. U moet beslissen welke spulletjes er mee mogen naar uw nieuwe huis. Alles moet worden uitgezocht en ingepakt, of u nu gaat verhuizen naar een grotere of kleinere woning. Wilt u graag zelf alles inpakken? Dan zorgen wij ervoor dat u ruim van tevoren voldoende stevige verhuisdozen heeft. Ziet u het niet zitten om alles zelf in te pakken? Geen nood, dan doen wij dat gewoon voor u. Ziet u? Helemaal geen stress als u uw zorgen omtrent uw verhuizing aan ons overlaat.

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Waarom Verhuisbedrijf Gelderland

Specialist in particuliere verhuizingen

Verhuizingen soepel laten verlopen is ons dagelijks werk. Wij werken netjes, efficiënt en snel. En wij ontzorgen u volledig. Vaak moeten grote items uit elkaar gehaald worden om te kunnen verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan een (kleding)kast die gedemonteerd moet worden en in uw nieuwe huis weer in elkaar gezet moet worden. Dit soort klusjes kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Zijn er spullen die tijdelijk naar een opslag gebracht moeten worden? Ook dat regelen wij voor u. En dat uiteraard allemaal tegen hele scherpe tarieven, u betaalt niets teveel. U kiest er zelf voor hoe u uw verhuizing in wilt regelen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een aantal grote objecten of meubels laten verhuizen, en de rest zelf doen. Of u kiest voor één van onze verhuizers en regelt zelf een paar extra handjes. Alles is mogelijk bij ons, neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Verhuisbedrijf Doetingchem Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisbedrijf Apeldoorn
seniorenverhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Apeldoorn Verhuisbedrijf Doetinchem
particuliere verhuizingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuisbedrijf Arnhem Verhuisservice Apeldoorn Verhuizers Doetinchem
ontruimingen Verhuisbedrijf Gelderland Verhuizers Apeldoorn Verhuisservice Doetinchem

Wat doen we nog meer dan verhuizingen?

Naast het verzorgen van verhuizingen voor particulieren, kunnen wij ook de verhuizing of ontruiming van uw bedrijfspand verzorgen. Uiteraard adviseren we u dan bij het maken van een draaiboek en zorgen we ervoor dat uw bedrijfsverhuizing soepel en vloeiend verloopt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van alle soorten ontruimingen, van woningontruiming tot aan bedrijfsontruimingen. U kunt ook bij ons terecht voor senioren verhuizingen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van senioren en wij houden rekening met uw specifieke wensen daarin. Tenslotte bieden wij ook ondersteuning in de vorm van klusjes. Heeft u moeite met het aansluiten van uw wasmachine of computer, of wilt u graag dat we uw meubels monteren of een schilderij ophangen? Vertel ons wat uw wensen zijn en wij ontzorgen u volledig. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven. We zijn niet voor niets het goedkoopste verhuisbedrijf van Gelderland!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Onze naam zegt het al, wij verzorgen verhuizingen in heel de regio Gelderland. Of u nu verhuisd van of naar Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Deventer, Almelo, Enschede, Ede of Winterswijk, onze verhuizers hebben uw kostbare bezittingen in no time in uw nieuwe huis!

Verhuisbedrijf Gelderland

Patrick Poot

Tel: 06 5548 0255
Bij geen gehoor: 0575 841 684

Marsweg 115-4
7202 AT Zutphen


Lindewal 5
6981 AB Doesburg

Wij zijn aangesloten bij de Niwo