• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

De ontruiming

Gepubliceerd op: 10-11-2022

De eerste stap bij een woningontruiming is het inventariseren van de hele situatie. Hoeveel spullen staan er nog in de woning en om wat voor spullen gaat het? Het kan bijvoorbeeld gaan om een aantal grote kasten en zware meubels of het gaat maar om een paar losse stoelen en kleine houten kastjes.

Gaat het niet om uw eigen woning?  Inventariseer dan ook heel goed welke spullen bewaard kunnen worden en wie daar eventueel nog belang bij heeft. Diverse spullen zijn misschien ook nog goed genoeg voor de kringloop of een weggeefhoek op Facebook.  

Daarnaast kijken wij ook goed naar de plek van de woning. Gaat het bijvoorbeeld om een appartement op de derde verdieping zonder lift? Dan zullen wij onze verhuislift meenemen. Meestal plaatsen wij ook geen container, want wij nemen zowat alles mee met onze bakwagen met laadlift.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Ga je verhuizen? Dan sta je voor een flinke klus. Je moet de spullen van jouw woning namelijk allemaal verplaatsen naar een ander huis. Voor de meeste mensen is dit een mooie gelegenheid om de bezem is door de woning heen te halen. Logisch natuurlijk, want je moet jouw complete huis leeghalen. Ga je kleiner wonen? Dan is de kans groot dat er in je nieuwe woning geen plek meer is voor alle spullen die je door de jaren heen verzameld hebt.