• darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  dé betrouwbare en goedkoopste verhuizer in de regio
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Uw verhuizing of ontruiming tot in de puntjes geregeld
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ervaren en professionele verhuizers
 • darkblurbg
  Verhuisbedrijf gelderland
  Ook inzetbaar voor kluswerkzaamheden

Hoe pak je op de juiste manier in voor een verhuizing?

Gepubliceerd op: 26-11-2019

Staat er binnenkort een verhuizing op het programma? Dan moet je het nodige voorbereiden. Je wilt immers wel dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Uit ervaring weten we dat veel mensen vaak tegen problemen aanlopen tijdens een verhuizing. Eén van de problemen is het inpakken van alle spullen. Over het algemeen blijkt dit toch altijd een stuk lastiger dan van tevoren gedacht. Daarom is het zaak alles op de juiste manier in te pakken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je hieronder een aantal handige tips!

Staat er binnenkort een verhuizing op het programma? Dan moet je het nodige voorbereiden. Je wilt immers wel dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Uit ervaring weten we dat veel mensen vaak tegen problemen aanlopen tijdens een verhuizing. Eén van de problemen is het inpakken van alle spullen. Over het algemeen blijkt dit toch altijd een stuk lastiger dan van tevoren gedacht. Allereerst hebben de meeste mensen meer spullen dan zij op voorhand dachten. De kans is groot dat het merendeel van deze spullen mee moet naar jouw nieuwe woning. Uiteraard wil je niet onnodig vaak heen en weer rijden. Daarom is het zaak alles op de juiste manier in te pakken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je hieronder een aantal handige tips!

1. Ga voorzichtig om met breekbare spullen

In jouw woning komen de nodige breekbare spullen voor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan servies of vazen. Vaak zijn dergelijke dingen niet al te groot, waardoor ze prima in een verhuisdoos passen. Probleem is alleen dat er niet altijd even voorzichtig om wordt gegaan met verhuisdozen. De kans dat jouw breekbare spullen de verhuizing ongeschonden doorkomen is op deze manier niet groot. Zorg er daarom altijd voor dat je breekbare spullen inpakt. Gebruik bijvoorbeeld handdoeken om jouw servies en vazen mee te beschermen. Op deze manier zijn breekbare spullen bestand tegen een stootje en overleven ze de verhuizing waarschijnlijk gewoon.

2. Benut de ruimte efficiënt

Bij een verhuizing wil je jouw spullen natuurlijk zo snel mogelijk overbrengen naar de nieuwe woning. Je zit er dus niet op te wachten om tig keer heen en weer te rijden. Daarom is het zaak jouw spullen efficiënt in te pakken. We doelen in dit geval niet alleen op het inpakken van verhuisdozen. Zo kun je sommige grotere objecten ook gebruiken om spullen in te pakken. Heb je bijvoorbeeld een aantal koffers die meegaan met de verhuiswagen? Pak deze dan ook vol met spullen. Op deze manier benut je de ruimte efficiënt en dat scheelt ongetwijfeld een flink aantal keer heen en weer rijden met de verhuiswagen.

3. Kasten leegpakken of toch niet?

Het verhuizen van kasten is vaak een hele uitdaging. Allereerst gaat het vaak om grote objecten. Deze zijn zwaar en passen meestal lastig door een deuropening.Je kunt jouw kast namelijk ook inwikkelen in folie. Op deze manier voorkom je dat lades en deurtjes opengaan tijdens de verhuizing. 

Behoeften aan een goed verhuisbedrijf in Nijmegen? Kies dan voor ons!

Ga je verhuizen? Dan sta je voor een flinke klus. Je moet de spullen van jouw woning namelijk allemaal verplaatsen naar een ander huis. Voor de meeste mensen is dit een mooie gelegenheid om de bezem is door de woning heen te halen. Logisch natuurlijk, want je moet jouw complete huis leeghalen. Ga je kleiner wonen? Dan is de kans groot dat er in je nieuwe woning geen plek meer is voor alle spullen die je door de jaren heen verzameld hebt.